Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Vitesse op tv | Eredivisie

Excelsior – Vitesse op tv | Eredivisie

  Excelsior – Vitesse op tv kijken? Op vrijdag 12 augustus 2022 om 20:00 uur spelen Excelsior en Vitesse tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Van Donge & De Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadion nemen Excelsior (Rotterdam) en Vitesse (Arnhem) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – Vitesse op tv.
  • Wanneer: vrijdag 12 augustus 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Van Donge & De Roo Stadion, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN 2
  Excelsior - Vitesse op tv

  Excelsior – Vitesse op tv

  Wil je Excelsior – Vitesse op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Vitesse uit Arnhem wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior – Vitesse op TV
  • 19:55 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Excelsior – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-Vitesse op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse:
  • Excelsior staat op dit momentvierde in de Eredivisie.
  • Vitesse staat op dit moment zeventiende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Van Donge & De Roo Stadion” (4,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Excelsior tegen Vitesse is misschien op papier niet de meest aanspraakmakende wedstrijd. Vitesse wil natuurlijk graag weer Europees voetbal halen. Excelsior daarentegen is net gepromoveerd en wil graag strijden voor lijfsbehoud. Beide teams willen daarom graag goed uit de startblokken komen. Vanwege al deze redenen belooft Vitesse-Excelsior een spannende wedstrijd te worden.

  Excelsior – Vitesse op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior-Vitesse bij ESPN 2:
  • 19:55 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Excelsior -Vitesse LIVE
  • 21:55 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Bij ESPN kijk je alle wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie live op tv. Bovendien zijn er rondom de wedstrijden uitgebreide analyses en hoogtepunten te zien van andere wedstrijden. Ook kijk je natuurlijk naar de voor- en nabeschouwing. ESPN zendt al jaren de Nederlandse Eredivisie uit. Tenslotte kijk je bij ESPN ook naar programma’s als “Eredivisie op vrijdag”, ESPN vandaag en de Eretribune. Daarin worden uitgebreid voetbalwedstrijden besproken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en Vitesse is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een competitie van formaat. De Europese successen van Nederlandse clubs zorgen ervoor dat steeds meer spelers de keuze voor de Eredivisie maken. Daardoor spelen er steeds vaker grote, bekende spelers in de Nederlandse Eredivisie. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant om naar te kijken.

  Excelsior – Vitesse bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-Vitesse op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior – Vitesse kijk je op ESPN 2.

  Excelsior – Vitesse bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Vitesse uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – Vitesse kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen Vitesse kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-Vitesse gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – Vitesse (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Vitesse via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – Vitesse kijken

  De samenvatting van Excelsior – Vitesse kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-Vitesse:
  Wanneer is Excelsior – Vitesse op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse wordt gespeeld op vrijdag 12 augustus 2022.

  Hoe laat is Excelsior – Vitesse op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – Vitesse live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en Vitesse (Arnhem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – Vitesse uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Excelsior – Vitesse kijken?

  Je kijkt Excelsior – Vitesse op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Excelsior en Vitesse op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – Vitesse kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – Vitesse ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -Vitesse zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *