Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Twente op tv | Eredivisie

Excelsior – Twente op tv | Eredivisie

  • door
ExcelsiorTwente op tv kijken of streamen? Op zaterdag 10 februari 2024 om 18:45 uur spelen Excelsior en Twente tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Excelsior – Twente op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Excelsior - Twente op tv

Excelsior – Twente op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 10 februari 2024 18:45 uur Excelsior – Twente ESPN 2
Je kunt Excelsior – Twente op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van Excelsior – Twente is om 18:45. Voorafgaand aan het duel tussen Excelsior en Twente is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 18:15 uur. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Excelsior en Twente. Programma Excelsior – Twente op tv en livestream:
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Excelsior – Twente LIVE
  • 20:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Excelsior – Twente bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Excelsior en Twente is te zien op ESPN. Excelsior – Twente wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN Compleet. In totaal zijn er vier zenders bij ESPN; ESPN 1 t/m ESPN 4. Op alle zenders wordt er volop voetbal uitgezonden. Zowel Nederlands voetbal als voetbal uit de buitenlandse competities. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers.

(Gratis) livestream Excelsior – Twente

Wil je Excelsior – Twente streamen? Je kunt Excelsior – Twente ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de Excelsior – Twente gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Excelsior – Twente kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Excelsior en Twente in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 10 februari 2024 om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Van Donge en de Roo Stadion, het stadion van Excelsior. Bij de wedstrijd kunnen 4,500 aanwezig zijn. Excelsior krijgt dit weekend FC Twente op bezoek. Na het pijnlijke verlies van afgelopen week tegen Almere City wil Excelsior nu weer punten pakken. Dat wordt natuurlijk niet gemakkelijk tegen FC Twente. Twente is voor de wedstrijd tegen Excelsior natuurlijk de grote favoriet. De nummer drie van de Eredivisie won vorige week overtuigend tegen RKC. Ook op bezoek bij Excelsior wil FC Twente de volle drie punten halen.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-Twente:
Wanneer is Excelsior – Twente op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Twente wordt gespeeld op zaterdag 10 februari 2024.

Hoe laat is Excelsior – Twente op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en Twente is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Excelsior – Twente live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en Twente (Enschede) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Excelsior – Twente uitgezonden?

De wedstrijd tussen Excelsior en Twente wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik Excelsior – Twente kijken?

Je kijkt Excelsior – Twente op ESPN 2.

Kan ik gratis naar Excelsior en Twente op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – Twente kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Excelsior -Twente zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *