Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Sparta op tv | Eredivisie

Excelsior – Sparta op tv | Eredivisie

  Excelsior – Sparta op tv kijken? Op zondag 5 maart 2023 om 12:15 uur spelen Excelsior en Sparta tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Woudestein. Wil je de wedstrijd Excelsior – Sparta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Woudestein nemen Excelsior (Rotterdam) en Sparta (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – Sparta op tv.
  • Wanneer: zondag 5 maart 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Woudestein, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Excelsior - Sparta op tv

  Excelsior – Sparta op tv

  Wil je Excelsior – Sparta op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Sparta uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 11:58 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:17 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior – Sparta op TV
  • 11:58 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Excelsior – Sparta LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-Sparta op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Sparta:
  • Excelsior staat op dit moment op plaats 15e in de Eredivisie.
  • Sparta staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Woudestein” (4,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  Excelsior – Sparta is één van de Rotterdamse derby’s. Het is altijd een leuke wedstrijd om op tv te kijken. Voor beide clubs is het een belangrijke match. Hoewel Excelsior het seizoen aardig begon, hebben ze nu al drie wedstrijden op rij verloren. Daardoor ligt de degradatiezone op de loer. Sparta kent een uitstekend seizoen. De club staat op een knappe zesde plek en mag zelfs dromen van Europees voetbal.

  Excelsior – Sparta op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Sparta is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior-Sparta bij ESPN 2:
  • 11:58 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, Excelsior -Sparta LIVE
  • 14:17 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN. ESPN heeft vier verschillende kanalen, ESPN 1 t/m 4. Bij alle providers zit ESPN 1 tegenwoordig standaard in het basispakket. De wedstrijden op ESPN 1 kun je dus sowieso gratis op tv kijken. Daarnaast kun je een extra abonnement nemen om ook de wedstrijden op ESPN 2, 3 en 4 te kijken. Dat is zeker de moeite waard, want er zijn tal van topwedstrijden dit weekend. Bovendien wil jij als voetbalfan natuurlijk geen match missen in de Eredivisie. Je kunt ESPN voor het voetbal krijgen bij alle grote TV-aanbieders. Soms kun je ook een losse wedstrijd kopen.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en Sparta is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). Speelronde 24 staat voor de deur in de Nederlandse Eredivisie. De Eredivisie gaat dus richting het einde en dit betekent natuurlijk dat iedere wedstrijd vanaf nu heel erg belangrijk gaat worden. Voor veel clubs moet het in de komende wedstrijden gaan gebeuren. Clubs gaan vechten voor het kampioenschap, andere ploegen zijn in de een hevige strijd om handhaving in de Eredivisie verwikkeld. De wedstrijden in de Eredivisie worden vanaf nu alleen maar belangrijker. Dit zul je op het veld ook gaan terugzien. Dit is hét moment om de Eredivisie op tv te kijken.

  Excelsior – Sparta bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-Sparta op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior – Sparta kijk je op ESPN 2.

  Excelsior – Sparta bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Sparta uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – Sparta kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen Sparta kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-Sparta gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – Sparta (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Sparta via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – Sparta kijken

  De samenvatting van Excelsior – Sparta kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en Sparta nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-Sparta:
  Wanneer is Excelsior – Sparta op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Sparta wordt gespeeld op zondag 5 maart 2023.

  Hoe laat is Excelsior – Sparta op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en Sparta is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – Sparta live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en Sparta (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – Sparta uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en Sparta wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Excelsior – Sparta kijken?

  Je kijkt Excelsior – Sparta op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Excelsior en Sparta op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – Sparta kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – Sparta ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -Sparta zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *