Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv | zondag 2 oktober 2022

Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv | zondag 2 oktober 2022

  Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv kijken? Op zondag 2 oktober 2022 om 14:30 uur spelen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior Rotterdam: Van Donge & De Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 4,400 toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadion nemen Excelsior Rotterdam (Rotterdam) en FC Utrecht (Utrecht) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv.
  • Wanneer: zondag 2 oktober 2022.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Van Donge & De Roo Stadion, het stadion van Excelsior Rotterdam.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Excelsior Rotterdam - FC Utrecht op tv

  Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv

  Wil je Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam uit Rotterdam en FC Utrecht uit Utrecht wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Excelsior Rotterdam – FC Utrecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior Rotterdam-FC Utrecht op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht:
  • Excelsior Rotterdam staat op dit moment op plaats 10 in de Eredivisie.
  • FC Utrecht staat op dit moment op plaats 9 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior Rotterdam: “Van Donge & De Roo Stadion” (4,400 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  Excelsior krijgt FC Utrecht op bezoek. Excelcior staat op een prima tiende plek terwijl Utrecht op de negende plek staat. Het is dus een belangijke wedstrijd. Excelsior wil namelijk zo lang mogelijk in de middenmoot meedraaien terwijl Utrecht toch eigenlijk wel richting de top van de Eredivisie wil gaan. Daarom is het voor beide clubs een belangrijke wedstrijd.

  Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior Rotterdam-FC Utrecht bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Excelsior Rotterdam -FC Utrecht LIVE
  • 14:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Excelsior Rotterdam – FC Utrecht bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior Rotterdam-FC Utrecht op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Utrecht kijk je op ESPN.

  Excelsior Rotterdam – FC Utrecht bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior Rotterdam – FC Utrecht kijken

  Wil je gratis naar Excelsior Rotterdam tegen FC Utrecht kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior Rotterdam-FC Utrecht gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior Rotterdam – FC Utrecht (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior Rotterdam – FC Utrecht kijken

  De samenvatting van Excelsior Rotterdam – FC Utrecht kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior Rotterdam-FC Utrecht:
  Wanneer is Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht wordt gespeeld op zondag 2 oktober 2022.

  Hoe laat is Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior Rotterdam – FC Utrecht live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam (Rotterdam) en FC Utrecht (Utrecht) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior Rotterdam – FC Utrecht uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Utrecht wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Excelsior Rotterdam – FC Utrecht kijken?

  Je kijkt Excelsior Rotterdam – FC Utrecht op ESPN.

  Kan ik gratis naar Excelsior Rotterdam en FC Utrecht op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior Rotterdam – FC Utrecht kunt kijken.

  Kan ik Excelsior Rotterdam – FC Utrecht ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior Rotterdam -FC Utrecht zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *