Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv | zondag 8 januari 2023

Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv | zondag 8 januari 2023

  Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv kijken? Op zondag 8 januari 2023 om 16:45 uur spelen Excelsior Rotterdam en FC Groningen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior Rotterdam: Van Donge & De Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Groningen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadion nemen Excelsior Rotterdam (Rotterdam) en FC Groningen (Groningen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv.
  • Wanneer: zondag 8 januari 2023.
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: Van Donge & De Roo Stadion, het stadion van Excelsior Rotterdam.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Excelsior Rotterdam - FC Groningen op tv

  Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv

  Wil je Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam uit Rotterdam en FC Groningen uit Groningen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior Rotterdam – FC Groningen op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Excelsior Rotterdam – FC Groningen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior Rotterdam-FC Groningen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen:
  • Excelsior Rotterdam staat op dit moment op plaats 14 in de Eredivisie.
  • FC Groningen staat op dit moment op plaats 15 in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior Rotterdam: “Van Donge & De Roo Stadion” (4,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:45 uur.
  De eerste speelronde na de winterstop. Met Feyenoord als winterkampioen en Ajax als verliezer van de eerste helft van het seizoen wordt het weer zeer vermakelijk in de Eredivisie. Geniet van wekelijks topvoetbal op de Nederlandse velden.

  Excelsior Rotterdam – FC Groningen op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior Rotterdam-FC Groningen bij ESPN:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 16:45 uur, Excelsior Rotterdam -FC Groningen LIVE
  • 16:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is de nationale competitie van Nederland. Elke voetbalfan wil op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het hoogste niveau van Nederland. In de tweede seizoenshelft gaat er gestreden worden voor de titel. Wie gaat er dit jaar de schaal omhoog houden? Volg op ESPN de strijd in dit bijzondere voetbaljaar.

  Excelsior Rotterdam – FC Groningen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior Rotterdam-FC Groningen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior Rotterdam – FC Groningen kijk je op ESPN.

  Excelsior Rotterdam – FC Groningen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior Rotterdam – FC Groningen kijken

  Wil je gratis naar Excelsior Rotterdam tegen FC Groningen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior Rotterdam-FC Groningen gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior Rotterdam – FC Groningen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior Rotterdam – FC Groningen kijken

  De samenvatting van Excelsior Rotterdam – FC Groningen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior Rotterdam-FC Groningen:
  Wanneer is Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen wordt gespeeld op zondag 8 januari 2023.

  Hoe laat is Excelsior Rotterdam – FC Groningen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior Rotterdam – FC Groningen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam (Rotterdam) en FC Groningen (Groningen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior Rotterdam – FC Groningen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en FC Groningen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Excelsior Rotterdam – FC Groningen kijken?

  Je kijkt Excelsior Rotterdam – FC Groningen op ESPN.

  Kan ik gratis naar Excelsior Rotterdam en FC Groningen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior Rotterdam – FC Groningen kunt kijken.

  Kan ik Excelsior Rotterdam – FC Groningen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior Rotterdam -FC Groningen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *