Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – RKC Waalwijk

Excelsior – RKC Waalwijk

  Excelsior – RKC Waalwijk op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 21:00 uur spelen Excelsior en RKC Waalwijk tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Woudestein. Wil je de wedstrijd Excelsior – RKC Waalwijk live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Woudestein nemen Excelsior (Rotterdam) en RKC Waalwijk (Waalwijk) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – RKC Waalwijk op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Woudestein, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Excelsior - RKC Waalwijk op tv

  Excelsior – RKC Waalwijk op tv

  Wil je Excelsior – RKC Waalwijk op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en RKC Waalwijk uit Waalwijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior – RKC Waalwijk op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Excelsior – RKC Waalwijk LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-RKC Waalwijk op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk:
  • Excelsior staat op dit moment op plaats 14e in de Eredivisie.
  • RKC Waalwijk staat op dit moment op plaats 9e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Woudestein” (4,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Excelsior krijgt dit weekend RKC op bezoek. Excelsior-RKC is een belangrijke wedstrijd tussen twee clubs die wel eens aan elkaar gewaagd kunnen zijn. RKC is in vorm en won de laatste twee competitiewedstrijden. Excelsior wil met de steun van het thuispubliek graag punten pakken tegen RKC Waalwijk om zo uit de degradatiezorgen te blijven. Toch verloor Excelsior zijn laatste twee wedstrijden. Kan de ploeg uit Rotterdam zich herpakken tegen RKC? Het wordt een mooi duel.

  Excelsior – RKC Waalwijk op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior-RKC Waalwijk bij ESPN 2:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Excelsior -RKC Waalwijk LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De TV rechten voor de Nederlandse Eredivisie zijn al jaren in handen van ESPN. Omdat ESPN vier verschillende kanalen heeft hoef je geen wedstrijd meer te missen van jouw favoriete club. Bovendien besteedt ESPN veel aandacht aan al het nieuws rondom de Eredivisie. De vele praatprogramma’s, uitstekende analyses en uitgebreide voor- en nabeschouwing zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws. Een abonnement op ESPN kun je eenvoudig afsluiten bij Ziggo, KPN of één van de vele andere providers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en RKC Waalwijk is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie wordt steeds spannender. Zowel onderin als bovenin zijn de verschillen klein. Er kan dus nog van alles gebeuren en de punten worden steeds belangrijker. De competitie is net over de helft en er is dus nog wel een lange weg te gaan. Toch worden de verschillen steeds duidelijker. Welke club kan meedoen om het kampioenschap? Wie gaat Europees voetbal halen? Welke ploeg moet vrezen voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie? Op al deze vragen ga je de komende weken een antwoord krijgen. De Eredivisie op tv wordt steeds leuker om te kijken.

  Excelsior – RKC Waalwijk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-RKC Waalwijk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior – RKC Waalwijk kijk je op ESPN 2.

  Excelsior – RKC Waalwijk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – RKC Waalwijk kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen RKC Waalwijk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-RKC Waalwijk gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – RKC Waalwijk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – RKC Waalwijk kijken

  De samenvatting van Excelsior – RKC Waalwijk kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-RKC Waalwijk:
  Wanneer is Excelsior – RKC Waalwijk op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is Excelsior – RKC Waalwijk op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – RKC Waalwijk live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en RKC Waalwijk (Waalwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – RKC Waalwijk uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Excelsior – RKC Waalwijk kijken?

  Je kijkt Excelsior – RKC Waalwijk op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Excelsior en RKC Waalwijk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – RKC Waalwijk kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – RKC Waalwijk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -RKC Waalwijk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *