Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – PSV op tv | zondag 28 augustus 2022

Excelsior – PSV op tv | zondag 28 augustus 2022

  Excelsior – PSV op tv kijken? Op zondag 28 augustus 2022 om 14:30 uur spelen Excelsior en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Van Donge & De Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 4,400 toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadion nemen Excelsior (Rotterdam) en PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – PSV op tv.
  • Wanneer: zondag 28 augustus 2022.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Van Donge & De Roo Stadion, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Excelsior - PSV op tv

  Excelsior – PSV op tv

  Wil je Excelsior – PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior – PSV op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Excelsior – PSV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-PSV op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en PSV:
  • Excelsior staat op dit momentvierde in de Eredivisie.
  • PSV staat op dit moment derde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Van Donge & De Roo Stadion” (4,400 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  Excelsior – PSV is voor Excelsior misschien wel dé kans om punten te pakken tegen het “grote” PSV. De Eindhovenaren moeten namelijk nog de klap verwerken van het verlies tegen Rangers FC. Daardoor loopt PSV namelijk de Champions League mis dit seizoen. PSV zal zichzelf daarentegen willen herpakken en ziet Excelsior misschien wel als de uitgelezen kans om het zelfvertrouwen te boosten.

  Excelsior – PSV op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior-PSV bij ESPN 3:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Excelsior -PSV LIVE
  • 16:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en PSV is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Excelsior – PSV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior – PSV kijk je op ESPN 3.

  Excelsior – PSV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en PSV uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – PSV kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-PSV gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – PSV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – PSV kijken

  De samenvatting van Excelsior – PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-PSV:
  Wanneer is Excelsior – PSV op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en PSV wordt gespeeld op zondag 28 augustus 2022.

  Hoe laat is Excelsior – PSV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en PSV is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – PSV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – PSV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en PSV wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Excelsior – PSV kijken?

  Je kijkt Excelsior – PSV op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Excelsior en PSV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – PSV kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – PSV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *