Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – PEC Zwolle op tv

Excelsior – PEC Zwolle op tv

  Excelsior – PEC Zwolle op tv kijken? Op zondag 22 oktober 2023 om 14:30 uur spelen Excelsior en PEC Zwolle tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: het Van Donge en de Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Van Donge en de Roo Stadion nemen Excelsior en PEC Zwolle het tegen elkaar op. Excelsior-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Excelsior - PEC Zwolle op tv

  Excelsior – PEC Zwolle op tv

   • Wat: Excelsior-PEC Zwolle op tv
   • Datum: zondag 22 oktober 2023
   • Tijd: 14:30 uur
   • Waar: het Van Donge en de Roo Stadion, Rotterdam
   • Zender: ESPN 3
  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en PEC Zwolle uit Zwolle wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Excelsior – PEC Zwolle op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

  Programma Excelsior – PEC Zwolle op tv

   • Wedstrijd op tv: Excelsior-PEC Zwolle LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zondag 22 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 14:00 uur.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Nabeschouwing: 16:30 uur.
  Na afloop van de Excelsior-PEC Zwolle live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Excelsior – PEC Zwolle, analyses en interviews

  Excelsior – PEC Zwolle kijken

  De wedstrijd tussen Excelsior en PEC Zwolle op zondag 22 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over Excelsior – PEC Zwolle

  • Uitslag laatste wedstrijd Excelsior-PEC Zwolle: 2-0 (12 december 2020) .
  De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. Excelsior-PEC op tv is een wedstrijd waarbij Excelsior de grote favoriet is. PEC Zwolle lijkt namelijk zwaar uit vorm, terwijl Excelsior juist een heel goed seizoen draait. Bovendien heeft Excelsior het thuisvoordeel. Wij verwachten dan ook dat Excelsior sterker is dan PEC. Onze voorspelling van Excelsior-PEC Zwolle: 3-0.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over Excelsior

   • Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand op de ranglijst: 5e
   • Trainer : Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer: Nikolas Agrafiotis (5 doelpunt(en)).
  Excelsior doet het uitstekend in de Eredivisie. De club staat op de vijfde plek in de Eredivisie en dat is natuurlijk een onwijs knappe prestatie. Bovendien is Excelsior alweer vier wedstrijden ongeslagen. Het krijgt dit weekend promovendus PEC Zwolle op bezoek. Dat is ook een wedstrijd die Excelsior graag wil winnen. Ook afgelopen wedstrijd, tegen Vitesse, speelde Excelsior een prima wedstrijd. Ze speelden dominant voetbal en waren zich zeker niet aan het ingraven. Ook nu zal Excelsior weer voor de winst spelen.

  Over PEC Zwolle

   • Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
   • Bijnaam: “De Blauwvingers”
   • Plaats: Zwolle
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand op de ranglijst: 12e
   • Trainer: Johnny Jansen
   • Topscorer Lennart Thy( 2 doelpunt(en)).
  PEC Zwolle heeft het een beetje lastig in het eerste seizoen dat ze weer terug zijn in de Eredivisie. Ondanks de prima twaalfde plek, gaat het de laatste weken moeizaam. De laatste drie Eredivisie wedstrijden werden namelijk allemaal verloren. Nu wil PEC zich natuurlijk graag herpakken. Dat kan maar zo eens een heel lastig verhaal worden. Excelsior speelt dit seizoen namelijk heel erg goed voetbal. Kan PEC stunten op bezoek bij Excelsior?

  Excelsior – PEC Zwolle bij ESPN 3

  Excelsior-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 3. Het derde kanaal van ESPN is ESPN 3. Ook op ESPN 3 kijk je live naar Eredivisie wedstrijden. Helaas is ESPN niet gratis te zien, je hebt een abonnement nodig. Het abonnement dat je nodig hebt om ESPN 3 te kunnen ontvangen is ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij alle grote providers. Je kijkt dan naar alle Eredivisiewedstrijden op ESPN 1 t/m 4. Dit weekend zijn er ook weer een aantal wedstrijden op ESPN 3 te zien. Je kijkt naar NEC-Almere City en naar Excelsior – PEC Zwolle op ESPN 3. Je kijkt Excelsior Rotterdam-Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Livestream Excelsior – PEC Zwolle (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en PEC Zwolle via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en PEC Zwolle kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Excelsior – PEC Zwolle op zondag 22 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting Excelsior – PEC Zwolle

  De wedstrijd tussen Excelsior – PEC Zwolle op tv wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Van Donge en de Roo Stadion. Er is plek voor 4,500 toeschouwers. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:30 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Excelsior – PEC Zwolle is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Excelsior – PEC Zwolle uitgezonden?

  Je kijkt Excelsior – PEC Zwolle op ESPN 3.

  Wanneer is Excelsior – PEC Zwolle?

  Excelsior – PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023.

  Hoe laat begint Excelsior – PEC Zwolle?

  Excelsior – PEC Zwolle begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Excelsior – PEC Zwolle live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Excelsior – PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Excelsior – PEC Zwolle online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Excelsior – PEC Zwolle beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *