Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

Excelsior – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

  Excelsior – Go Ahead Eagles op tv kijken? Op vrijdag 14 april 2023 om 20:00 uur spelen Excelsior en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Woudestein. Wil je de wedstrijd Excelsior – Go Ahead Eagles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Woudestein nemen Excelsior (Rotterdam) en Go Ahead Eagles (Deventer) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – Go Ahead Eagles op tv.
  • Wanneer: vrijdag 14 april 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Woudestein, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Excelsior - Go Ahead Eagles op tv

  Excelsior – Go Ahead Eagles op tv

  Wil je Excelsior – Go Ahead Eagles op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Go Ahead Eagles uit Deventer wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior – Go Ahead Eagles op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Excelsior – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-Go Ahead Eagles op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles:
  • Excelsior staat op dit moment op plaats 16e in de Eredivisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Woudestein” (4,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Excelsior tegen de Eagles belooft een spannende wedstrijd te worden. Met name voor Excelsior worden de laatste zes wedstrijden in de Eredivisie allesbepalend. De club staat nog op de 16e plek. Met de zestiende plek ontloop je rechtstreekse degradatie, maar moet er wel promotie/degradatie-voetbal gespeeld worden. Het gat met nummer 13 Vitesse is maar drie punten en dus tellen voor Excelsior alle punten. De club uit Rotterdam kan nog flink stijgen op de ranglijst. Zowel Excelsior als GAE spelen de laatste tijd erg wisselvallig. Beide clubs verloren hun laatste wedstrijd en wonnen al twee wedstrijden niet. Ze zullen de wedstrijd dus allebei graag willen winnen. Het belooft dan ook een beladen wedstrijd te worden op Woudestein.

  Excelsior – Go Ahead Eagles op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior-Go Ahead Eagles bij ESPN 2:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Excelsior -Go Ahead Eagles LIVE
  • 22:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Natuurlijk kijk je de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie live op ESPN. Al jaren heeft ESPN de uitzendrechten op de Nederlandse Eredivisie. Bovendien kijk je tegenwoordig bij alle providers GRATIS naar ESPN 1. In totaal heeft ESPN vier kanalen. Daardoor hoef je geen wedstrijd te missen. Er is ruimschoots aandacht voor alles rond de Eredivisie. Zo ben je op het hoogte van het laatste nieuws, geruchten rondom transfers, samenvattingen, hoogtepunten en natuurlijk analyses en voorbeschouwingen van de wedstrijden. Met een groot team aan haarscherpe analisen en voetbaljournalisten mis je geen moment van de Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en Go Ahead Eagles is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie loopt tegen het einde aan. Dit betekent dat het voor veel clubs erop of eronder is. Er wordt nog volop gestreden om Europees voetbal en ook onderin is nog niets beslist. Iedere club aast natuurlijk op een ticket voor Europees voetbal volgend seizoen. Bovendien wil geen enkele club degraderen uit de Eredivisie. We zijn aangekomen bij speelronde 29 van de 34. Met nog zes wedstrijden te gaan belooft het een ontzettend spannende ontknoping te worden. Reden te meer om de Eredivisie live op tv te kijken.

  Excelsior – Go Ahead Eagles bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-Go Ahead Eagles op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior – Go Ahead Eagles kijk je op ESPN 2.

  Excelsior – Go Ahead Eagles bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – Go Ahead Eagles kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen Go Ahead Eagles kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-Go Ahead Eagles gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – Go Ahead Eagles (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – Go Ahead Eagles kijken

  De samenvatting van Excelsior – Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-Go Ahead Eagles:
  Wanneer is Excelsior – Go Ahead Eagles op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op vrijdag 14 april 2023.

  Hoe laat is Excelsior – Go Ahead Eagles op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Excelsior – Go Ahead Eagles kijken?

  Je kijkt Excelsior – Go Ahead Eagles op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Excelsior en Go Ahead Eagles op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – Go Ahead Eagles kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – Go Ahead Eagles ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *