Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Fortuna Sittard op tv

Excelsior – Fortuna Sittard op tv

  Excelsior – Fortuna Sittard op tv kijken? Op zaterdag 26 augustus 2023 om 21:00 uur spelen Excelsior en Fortuna Sittard tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: het van Donge & de Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior – Fortuna Sittard live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het van Donge & de Roo Stadion nemen Excelsior en Fortuna Sittard het tegen elkaar op. Excelsior-Fortuna Sittard is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Excelsior - Fortuna Sittard op tv

  Excelsior – Fortuna Sittard op tv

   • Wat: Excelsior-Fortuna Sittard op tv
   • Datum: zaterdag 26 augustus 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar:het van Donge & de Roo Stadion, Rotterdam
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Fortuna Sittard uit Sittard wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Excelsior – Fortuna Sittard op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Excelsior – Fortuna Sittard op tv

   • Wedstrijd op tv: Excelsior-Fortuna Sittard LIVE.
   • Speelronde: 3 van de 34.
   • Datum: zaterdag 26 augustus 2023.
   • Voorbeschouwing: 20:40 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:03 uur.
  Na afloop van de Excelsior-Fortuna Sittard live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Excelsior – Fortuna Sittard, analyses en interviews

  Excelsior – Fortuna Sittard kijken

  De wedstrijd tussen Excelsior en Fortuna Sittard op zaterdag 26 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Excelsior - Fortuna Sittard bij Canal Digitaal
  Excelsior - Fortuna Sittard Online.nl
  Excelsior - Fortuna Sittard Ziggo
  Excelsior - Fortuna Sittard KPN
  Excelsior - Fortuna Sittard Youfone
  Excelsior - Fortuna Sittard T-Mobile

  Over Excelsior – Fortuna Sittard

  • Uitslag laatste wedstrijd Excelsior-Fortuna Sittard: 3-0 (21 mei 2023) .
  De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en Fortuna Sittard is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Excelsior-Fortuna op tv is misschien niet meteen de droomwedstrijd om live te kijken. Toch belooft de wedstrijd een spannend duel te worden. Beide clubs zijn het seizoen goed begonnen. Daardoor staan Excelsior en Fortuna nu respectievelijk 6e en 8e. Beide clubs willen de goede seizoensstart doorzetten. Onze voorspelling van Excelsior-Fortuna: 2-2.

  Speelronde 3

  De derde speelronde in de Eredivisie is meteen een gebroken speelronde. Door Europese wedstrijden van Ajax, FC Twente, PSV en AZ komen die clubs deze speelronde niet in actie. De wedstrijden uit speelronde van Ajax, AZ, FC Twente en PSV worden gespeeld op 27 en 28 september 2023. Er zijn daarentegen wel genoeg mooie wedstrijden om te kijken in speelronde drie van de Eredivisie. Het belooft wederom een prachtige speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

  Over Excelsior

   • Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en zwart
   • Stand op de ranglijst: 6e
   • Trainer : Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer: Nikolas Agrafiotis (2 doelpunt(en)).
  Excelsior haalde afgelopen week toptalent Troy Parrott van Tottenham Hotspur. Wellicht dat de Kralingers met zijn impuls de competitiestart nog beter kunnen maken. Afgelopen weekend sleepte Excelsior er in de wedstrijd tegen Ajax al een gelijkspel uit. De eerste wedstrijd won Excelsior op bezoek bij NEC. Daardoor kent N.E.C. een droomstart van dit Erediviseizoen.

  Over Fortuna Sittard

   • Fortuna Sittard
   • Bijnaam: “Fortunezen”
   • Plaats: Sittard
   • Clubkleuren: Groen en geel
   • Stand op de ranglijst: 8e
   • Trainer: Danny Buys
   • Topscorer Rosier Loreintz( 1 doelpunt(en)).
  Fortuna Sittard is het seizoen 23/24 goed begonnen. In de eerste wedstrijd werd een gelijkspel tegen Feyenoord behaald. Vervolgens werd het tweede duel, thuis tegen Almere City, gewonnen. Met vier punten uit twee wedstrijden gaat Fortuna nu op bezoek bij Excelsior. Ook daar wil de club uit Sittard graag weer een resultaat halen.

  Excelsior – Fortuna Sittard bij ESPN 1

  Excelsior-Fortuna Sittard is live op tv te zien op ESPN 1. Op ESPN 1 kun je gratis kijken naar de Eredivisiewedstrijden. ESPN 1 is tegenwoordig gratis te zien voor iedereen. Bij alle providers kun je dus gratis kijken naar de Eredivisie wedstrijden die op ESPN 1 uitgezonden worden. Bovendien zijn er veel programma’s rondom voetbal. Denk daarbij aan voetbalpraatprogramma’s, documentaires en het laatste nieuws rondom de Eredivisie. Bovendien zie je op de wedstrijddagen natuurlijk het live-verslag van de wedstrijden. Ook kijk je naar de samenvattingen van de Eredivisie, analyses en een voor- en nabeschouwing van de wedstrijden. Je kijkt Excelsior Rotterdam-Fortuna Sittard op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Excelsior – Fortuna Sittard (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Fortuna Sittard kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Excelsior – Fortuna Sittard op zaterdag 26 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Excelsior – Fortuna Sittard

  De wedstrijd tussen Excelsior – Fortuna Sittard op tv wordt gespeeld op zaterdag 26 augustus 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het van Donge & de Roo Stadion. Er is plek voor 4,500 toeschouwers. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:03 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Excelsior – Fortuna Sittard is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Excelsior – Fortuna Sittard uitgezonden?

  Je kijkt Excelsior – Fortuna Sittard op ESPN 1.

  Wanneer is Excelsior – Fortuna Sittard?

  Excelsior – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 26 augustus 2023.

  Hoe laat begint Excelsior – Fortuna Sittard?

  Excelsior – Fortuna Sittard begint om 21:00 uur. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Excelsior – Fortuna Sittard live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Excelsior – Fortuna Sittard wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Excelsior – Fortuna Sittard online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Excelsior – Fortuna Sittard beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *