Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Feyenoord op tv | Eredivisie

Excelsior – Feyenoord op tv | Eredivisie

  Excelsior – Feyenoord op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 14:30 uur spelen Excelsior en Feyenoord tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Woudestein. Wil je de wedstrijd Excelsior – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Woudestein nemen Excelsior (Rotterdam) en Feyenoord (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – Feyenoord op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Woudestein, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Excelsior - Feyenoord op tv

  Excelsior – Feyenoord op tv

  Wil je Excelsior – Feyenoord op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Feyenoord uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Excelsior – Feyenoord op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Excelsior – Feyenoord LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-Feyenoord op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord:
  • Excelsior staat op dit moment op plaats 16e in de Eredivisie.
  • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Woudestein” (4,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.

  Excelsior – Feyenoord op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Excelsior-Feyenoord bij ESPN:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Excelsior -Feyenoord LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Eredivisie kijk je live bij ESPN. ESPN heeft vier kanalen bestaande uit ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. De zender ESPN 1 is tegenwoordig gratis te zien voor iedereen op het open net. De andere drie kanalen zijn betaalde kanalen. Daarvoor heb je een abonnement nodig. Deze kun je afsluiten bij alle grote providers. Ook de ontknoping van de Eredivisie wordt uitgebreid uitgezonden op ESPN. Daarnaast kijk je rondom de live-wedstrijden naar analyses, voorbeschouwingen, hoogtepunten, samenvatting en natuurlijk het laatste nieuws vanuit de Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en Feyenoord is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is aangekomen bij speelronde 31 van de 34. Dat betekent dus dat er nog maar vier wedstrijden zijn voor het einde van het seizoen. De komende vier wedstrijden gaan de beslissingen vallen. Feyenoord lijkt al zo goed als zeker kampioen te worden, maar daaronder ligt de strijd nog volledig open. PSV, Ajax en AZ strijden om de plekken twee t/m vier. FC Groningen en Cambuur Leeuwarden gaan degraderen, maar de strijd om plek 16 ligt nog open. De club die op de zestiende plaats eindigt moet nacompetitie spelen. Zowel Fortuna, Vitesse, Volendam, Emmen als Excelsior hebben nog kans om nacompetitie te moeten spelen. De komende speelrondes in de Eredivisie gaan dus extra spannend worden.

  Excelsior – Feyenoord bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-Feyenoord op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Excelsior – Feyenoord kijk je op ESPN.

  Excelsior – Feyenoord bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – Feyenoord kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen Feyenoord kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-Feyenoord gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – Feyenoord (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – Feyenoord kijken

  De samenvatting van Excelsior – Feyenoord kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-Feyenoord:
  Wanneer is Excelsior – Feyenoord op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is Excelsior – Feyenoord op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – Feyenoord live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en Feyenoord (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – Feyenoord uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Excelsior – Feyenoord kijken?

  Je kijkt Excelsior – Feyenoord op ESPN.

  Kan ik gratis naar Excelsior en Feyenoord op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – Feyenoord kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – Feyenoord ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *