Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – AZ op tv | Livestream en online kijken

Excelsior – AZ op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 4 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Excelsior en AZ in de Eredivisie gespeeld. Excelsior – AZ is live op tv te zien. Excelsior–AZ begint om 18:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Kralingers en De Kaasboeren. De wedstrijd wordt gespeeld in het Van Donge en de Roo Stadion, het stadion van Excelsior.
  Excelsior - AZ op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Excelsior-AZ LIVE.
   • Locatie: het Van Donge en de Roo Stadion (4,500 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zaterdag 4 november 2023.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 2-1 (23 oktober 2022).
  De laatste keer dat Excelsior – AZ gespeeld werd was in 2022. Toen won Excelsior van AZ met 2-1. De ploeg uit Alkmaar is dus gewaarschuwd. Het belooft een hele leuke wedstrijd te worden. Gaat Excelsior net als vorig seizoen in eigen huis winnen van AZ? Of gaat AZ revanche nemen op het verlies van vorig jaar? Het belooft een leuke wedstrijd op tv te worden. Hoewel Excelsior dit seizoen uitstekend begon, gaat het de laatste weken wat moeizamer. Van de laatste drie Eredivisie-wedstrijden gingen er 2 verloren en werd er één keer gelijkgespeeld. Bovendien waren deze duels niet tegen de sterkste clubs. Van PEC en Volendam werd verloren en tegen Vitesse gelijkgespeeld. Nu krijgt Excelsior het sterke AZ op bezoek. AZ draait uitstekend dit seizoen. Het elftal is nog ongeslagen in de Eredivisie. Slechts één keer werden er punten gemorst (1-1 tegen Heracles). Nu reist AZ af naar Rotterdam voor de uitwedstrijd tegen Excelsior. Ook die wedstrijd wil AZ natuurlijk winnen, maar Excelsior heeft dit seizoen al laten zien een stugge tegenstander te zijn.

  Hoe laat is Excelsior – AZ op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Excelsior – AZ vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Excelsior en AZ begint vandaag om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Excelsior – AZ. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 20:45 uur de nabeschouwing van Excelsior – AZ. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Excelsior – AZ te zien.

  Waar wordt Excelsior – AZ uitgezonden?

  De wedstrijd Excelsior – AZ wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender ESPN. In totaal heeft ESPN vier zenders: ESPN 1 t/m ESPN 4. Op alle kanalen worden voetbalwedstrijden uitgezonden. ESPN heeft in Nederland de uitzendrechten op de Eredivisie. Daardoor kijk je de Eredivisiewedstrijden live op ESPN. ESPN 1 is gratis te zien, voor 2 t/m 3 heb je een abonnement nodig. Het abonnement dat je nodig hebt is ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij alle providers. Je krijgt dan direct toegang tot ESPN 1, 2, 3 en 4. Dit weekend zijn op ESPN 3 de volgende wedstrijden live te zien: Excelior – AZ en PEC Zwolle – Fortuna Sittard.

  TV-gids: programma Excelsior – AZ

  De TV-gids voor Excelsior – AZ op zaterdag 4 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Excelsior – AZ op tv begint om 18:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Excelsior – AZ op tv:
  TijdWatZender
  18:15 uurVoorbeschouwingESPN 3
  18:45 uurExcelsior – AZ LIVEESPN 3
  20:45uurNabeschouwingESPN 3
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Excelsior – AZ en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Excelsior – AZ op tv

  Op welke zender is Excelsior – AZ?

  De wedstrijd tussen Excelsior en AZ is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 18:15 uur. Vervolgens is om 18:45 uur de wedstrijd Excelsior – AZ LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het Van Donge en de Roo Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Excelsior – AZ uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Excelsior -AZ online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en AZ via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Excelsior en AZ kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Excelsior – AZ op zaterdag 4 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Excelsior VS AZ

  De wedstrijd tussen Excelsior en AZ is een duel in speelronde Excelsior Rotterdam van de Eredivisie. Excelsior staat op dit moment 7e in de Eredivisie. AZ staat op de 2e plek in de competitie. De clubtopscorers van Excelsior en AZ zijn Nikolas Agrafiotis met 5 goals (Excelsior) en Vangelis Pavlidis met 14 goals (AZ). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Excelsior en AZ:

  Over Excelsior

   • Excelsior | Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand in de Eredivisie: 7e
   • Trainer: Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer: Nikolas Agrafiotis met 5 doelpunt(en)).

  Over AZ

   • AZ | Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)
   • Bijnaam: “De Kaasboeren”
   • Plaats: Alkmaar
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 2e
   • Trainer: Pascal Jansen
   • Topscorer: Vangelis Pavlidis met 14 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Excelsior – AZ uitgezonden?

  Je kijkt Excelsior – AZ op ESPN 3.

  Wanneer is Excelsior – AZ?

  Excelsior – AZ wordt gespeeld op zaterdag 4 november 2023.

  Hoe laat begint Excelsior – AZ?

  Excelsior – AZ begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Excelsior – AZ live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Excelsior en AZ wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Excelsior – AZ online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Excelsior – AZ beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *