Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – Ajax op tv

Excelsior – Ajax op tv

  Excelsior – Ajax op tv kijken? Op zaterdag 19 augustus 2023 om 16:30 uur spelen Excelsior en Ajax tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: het Van Donge en de Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 4,500 toeschouwers in het Van Donge en de Roo Stadion nemen Excelsior en Ajax het tegen elkaar op. Excelsior-Ajax is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 16:30 uur. Om 16:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Excelsior - Ajax op tv

  Excelsior – Ajax op tv

   • Wat: Excelsior-Ajax op tv
   • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
   • Tijd: 16:30 uur
   • Waar:het Van Donge en de Roo Stadion, Rotterdam
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Ajax uit Amsterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Excelsior – Ajax op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma Excelsior – Ajax op tv

   • Wedstrijd op tv: Excelsior-Ajax LIVE
   • Speelronde: 2
   • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
   • Voorbeschouwing: 16:10 uur.
   • Aftrap: 16:30 uur.
   • Nabeschouwing: 18:35 uur.
  Na afloop van de Excelsior-Ajax live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Excelsior – Ajax, analyses en interviews.

  Excelsior – Ajax kijken

  De wedstrijd tussen Excelsior en Ajax op zaterdag 19 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Excelsior - Ajax bij Canal Digitaal
  Excelsior - Ajax Online.nl
  Excelsior - Ajax Ziggo
  Excelsior - Ajax KPN
  Excelsior - Ajax Youfone
  Excelsior - Ajax T-Mobile

  Over Excelsior – Ajax

  Uitslag laatste wedstrijd Excelsior-Ajax: 1-4 (29 januari 2022) . Het duel tussen Excelsior en Ajax is natuurlijk ook een wedstrijd tussen Rotterdam en Amsterdam. De wedstrijd is niet zo groot als de echte Klassieker tussen Feyenoord en Ajax, maar leeft desondanks wel enorm in Rotterdam. De wedstrijd is dan ook volledig uitverkocht. In een uitverkocht Woudestein gaat Excelsior proberen het Ajax zo lastig mogelijk te maken. Hoewel de Amsterdammers vorig jaar met 1-4 wonnen op bezoek in Rotterdam, is het dit jaar natuurlijk een hele andere wedstrijd. De wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en AFC Ajax is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

  Over Excelsior

   • Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en zwart
   • Stand op de ranglijst: 6e
   • Trainer : Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer: Nikolas Agrafiotis – 1 doelpunt(en).
  Excelsior wist afgelopen seizoen maar net degradatie te ontlopen. Op slechts vier punten wisten de Rotterdammers boven Emmen te blijven en zo geen play-offs voor degradatie te spelen. Dit is natuurlijk iets wat Excelsior dit seizoen koste wat kost wil voorkomen. De club is het seizoen 23/24 overigens uitstekend begonnen. In een knotsgek duel werd vorige week met 3-4 gewonnen op bezoek bij NEC. Nu ontvangt Excelsior in eigen huis Ajax. Dat wordt een iets lastigere wedstrijd voor de Rotterdammers.

  Over Ajax

   • AFC Ajax
   • Bijnaam: “Godenzonen”
   • Plaats: Amsterdam
   • Clubkleuren: Wit en Rood
   • Stand op de ranglijst: 2e
   • Trainer: Maurice Steijn
   • Topscorer: Steven Bergwijn  – 2 doelpunt(en).
  Ajax kende afgelopen jaar een, voor Amsterdamse begrippen, teleurstellend seizoen. Het zag de grote rivaal Feyenoord landskampioen worden en bovendien moet Ajax dit seizoen genoegen nemen met de Europa League. Ajax wil juist ieder seizoen Champions League halen. Dit seizoen moet het dan weer gaan gebeuren voor de Amsterdammers. De club heeft veel spelers gekocht, maar ook veel spelers zien vertrekken. Toch werd er afgelopen week, weliswaar enigszins moeizaam, gewonnen van Heracles. Op bezoek in Rotterdam wil Ajax net als afgelopen seizoen winnen.

  Excelsior – Ajax bij ESPN 2

  Excelsior-Ajax is live op tv te zien op ESPN 2. Op ESPN 2 kijk je live naar de Eredivisie op tv. Het is het tweede van vier kanalen die ESPN aanbiedt. ESPN 1 is gratis te zien bij iedere provider. ESPN 2 is dat niet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt een abonnement afsluiten op ESPN 2 bij alle grote providers. Bovendien zijn er vaak verschillende aanbiedingen om ESPN 2 te kijken. Je kijkt Excelsior Rotterdam-AFC Ajax op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream Excelsior – Ajax (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en Ajax via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en Ajax kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Excelsior – Ajax op zaterdag 19 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Excelsior – Ajax

  De wedstrijd tussen Excelsior – Ajax op tv wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023. De aftrap is om 16:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Van Donge en de Roo Stadion. Er is plek voor 4,500 toeschouwers. Om 16:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Excelsior – Ajax is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Excelsior – Ajax uitgezonden?

  Je kijkt Excelsior – Ajax op ESPN 2.

  Wanneer is Excelsior – Ajax?

  Excelsior – Ajax wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023.

  Hoe laat begint Excelsior – Ajax?

  Excelsior – Ajax begint om 16:30 uur. Om 16:10 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Excelsior – Ajax live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Excelsior – Ajax wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Excelsior – Ajax online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Excelsior – Ajax beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *