Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Excelsior – AFC Ajax

Excelsior – AFC Ajax

  Excelsior – AFC Ajax op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 14:30 uur spelen Excelsior en AFC Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: Van Donge & De Roo Stadion. Wil je de wedstrijd Excelsior – AFC Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 4,400 toeschouwers in het Van Donge & De Roo Stadion nemen Excelsior (Rotterdam) en AFC Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Excelsior – AFC Ajax op tv.
  • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Van Donge & De Roo Stadion, het stadion van Excelsior.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Excelsior - AFC Ajax op tv

  Excelsior – AFC Ajax op tv

  Wil je Excelsior – AFC Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en AFC Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Excelsior – AFC Ajax op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Excelsior – AFC Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Excelsior-AFC Ajax op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax:

  • Excelsior staat op dit moment op plaats 13e in de Eredivisie.
  • AFC Ajax staat op dit moment op plaats 5e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Excelsior: “Van Donge & De Roo Stadion” (4,400 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.

  Excelsior – Ajax is een hele interessante wedstrijd om naar te kijken. Allereerst is het de eerste wedstrijd van Ajax zonder de ontslagen Alfred Schreuder. Het is nog onduidelijk wie de nieuwe trainer van Ajax wordt maar het heeft er alle schijn van dat Johnny Heitinga de club gaan leiden tegen Excelsior. Kan Ajax onder Heitinga weer punten pakken of blijft de neerwaartse spiraal intact? Tegen Excelsior, dat een wisselvallig seizoen kent, heeft Ajax in ieder geval de kans om zich te herpakken. Er zal volop aandacht zijn voor Ajax-Excelsior. Eerder dit seizoen won Ajax nog met grote cijfers van Excelsior. In Amsterdam werd met maar liefst 7-1 gewonnen. Wordt de uitwedstrijd ook zo’n doelpuntenfestijn of kan Excelsior nu wel iets terugdoen. De wedstrijd Excelsior – Ajax op tv is om veel redenen dus heel belangrijk.

  Excelsior – AFC Ajax op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Excelsior-AFC Ajax bij ESPN:

  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Excelsior -AFC Ajax LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij ESPN:

  De Eredivisie wordt al jaren uitgezonden op ESPN en ook dit seizoen is de competitie weer live te zien bij ESPN. De zender heeft de tv-rechten voor de Eredivisie en besteed ook veel aandacht aan het Nederlands Voetbal. ESPN heeft vier verschillende kanalen van ESPN 1 t/m ESPN 4. Daardoor hoef je nooit meer een wedstrijd te missen van je favoriete club. Bovendien heeft ESPN ook een gratis zender. Daardoor kijk je veel Eredivisiewedstrijden dus gratis. Je vindt de gratis ESPN zender bij Ziggo op kanaal 14 en 421 en bij KPN op kanaal 14. Naast de livewedstrijden zijn er veel praatprogramma’s rondom binnen- en buitenlandsvoetbal op ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Excelsior en AFC Ajax is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is over de helft heen en dat betekent dat we gaan kijken naar de prijzen. Bovenin de Eredivisie is het onwijs spannend. Tussen de nummer één en de nummer zes is het verschil maar negen punten. De competitie kan dus nog alle kanten op. Ook onderin de Eredivisie is er nog van alles mogelijk. Het verschil tussen de nummer tien en de laatste plek is maar zeven punten. Het belooft dus een spannende ontknoping te worden in de Eredivisie. Dat zijn redenen genoeg om de Nederlandse competitie live op tv te volgen.

  Excelsior – AFC Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Excelsior-AFC Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Excelsior – AFC Ajax kijk je op ESPN.

  Excelsior – AFC Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Excelsior – AFC Ajax kijken

  Wil je gratis naar Excelsior tegen AFC Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Excelsior-AFC Ajax gratis te bekijken.

  Livestream Excelsior – AFC Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Excelsior – AFC Ajax kijken

  De samenvatting van Excelsior – AFC Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Excelsior-AFC Ajax:

  Wanneer is Excelsior – AFC Ajax op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

  Hoe laat is Excelsior – AFC Ajax op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Excelsior – AFC Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Excelsior (Rotterdam) en AFC Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Excelsior – AFC Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Excelsior en AFC Ajax wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Excelsior – AFC Ajax kijken?

  Je kijkt Excelsior – AFC Ajax op ESPN.

  Kan ik gratis naar Excelsior en AFC Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Excelsior – AFC Ajax kunt kijken.

  Kan ik Excelsior – AFC Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Excelsior -AFC Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *