Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Everton – West Ham United op tv | zondag 18 september 2022

Everton – West Ham United op tv | zondag 18 september 2022

  Everton – West Ham United op tv kijken? Op zondag 18 september 2022 om [$]15:15 uur spelen Everton en West Ham United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Everton: Goodison Park. Wil je de wedstrijd Everton – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 39,572 toeschouwers in het Goodison Park nemen Everton (Liverpool) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om [$]15:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Everton – West Ham United op tv.
  • Wanneer: zondag 18 september 2022.
  • Tijd: [$]15:15 uur.
  • Waar: Goodison Park, het stadion van Everton.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Everton - West Ham United op tv

  Everton – West Ham United op tv

  Wil je Everton – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Everton uit Liverpool en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]15:15 uur. Om 12:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Everton – West Ham United op TV
  • 12:45 uur, Voorbeschouwing
  • [$]15:15 uur : Everton – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Everton-West Ham United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Everton en West Ham United:
  • Everton staat op dit moment op plaats 19 in de Premier League.
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 17 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Everton: “Goodison Park” (39,572 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om [$]15:15 uur.
  Everton tegen Westham is een strijd van de degradatie kandidaten. Beide ploegen hebben het ontzettend zwaar in de premier league. Weet Everton het tij te keren op Goodison Park?

  Everton – West Ham United op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Everton en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]15:15 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Everton-West Ham United bij VIAPLAY:
  • 12:45 uur, voorbeschouwing.
  • [$]15:15 uur, Everton -West Ham United LIVE
  • 14:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Everton en West Ham United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Everton – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Everton-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Everton – West Ham United kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Everton – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Everton en West Ham United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Everton – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Everton tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Everton-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Everton – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Everton en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Everton – West Ham United kijken

  De samenvatting van Everton – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Everton en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Everton-West Ham United:
  Wanneer is Everton – West Ham United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Everton en West Ham United wordt gespeeld op zondag 18 september 2022.

  Hoe laat is Everton – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Everton en West Ham United is om [$]15:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Everton – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Everton (Liverpool) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Everton – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Everton en West Ham United wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Everton – West Ham United kijken?

  Je kijkt Everton – West Ham United op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Everton en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Everton – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Everton – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Everton -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *