Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Everton – Brentford op TV (zondag 15 mei 2022)

Everton – Brentford op TV (zondag 15 mei 2022)

  Everton – Brentford op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Everton en Brentford live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Racing. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park, het stadion van Everton. De wedstrijd begint om 17:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Everton – Brentford
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Goodison Park (Stadion van Everton)
  • Op TV: Ziggo Sport Racing
  Everton - Brentford op TV

  Everton – Brentford op TV

  De wedstrijd Everton – Brentford in de Premier League wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 17:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Everton – Brentford op TV
  • 17:20: Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Everton – Brentford LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Everton – Brentford

  Alles over Everton – Brentford:
  • Everton staat op dit moment zestiende in de Premier League.
  • Brentford staat op dit moment dertiende in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Everton, Goodison Park.
  • Competitie: Premier League, Engeland.

  Everton – Brentford bij Ziggo Sport Racing

  Everton – Brentford kijk je bij Ziggo Sport Racing. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Engelse Premier League geldt natuurlijk als één van de allermooiste voetbalcompetities ter wereld. Met tal van topclubs, bekende spelers en attractief voetbal. Veel wereldsterren voetballen in de Premier League, of willen daar graag voetballen. De Premier League geldt namelijk als misschien wel de beste competitie ter wereld. Het is natuurlijk niet voor niets dat er zoveel geld in om gaat. Wil je een abonnement nemen op een buitenlandse competitie? Dan is de Engelse Premier de mooiste competitie om op tv te kijken. Het spel is hard, je ziet veel topspelers aan het werk en bovendien is het speltempo razend hoog.

  Everton – Brentford GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Everton – Brentford kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Everton – Brentford

  Samenvatting Everton-Brentford kijken? Wil je de wedstrijd Everton – Brentford van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij Ziggo Sport Racing. In de samenvatting van Everton tegen Brentford zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *