Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Everton – Arsenal F.C.

Everton – Arsenal F.C.

  Everton – Arsenal F.C. op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 13:30 uur spelen Everton en Arsenal F.C. tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Everton: Goodison Park. Wil je de wedstrijd Everton – Arsenal F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 40,569 toeschouwers in het Goodison Park nemen Everton (Liverpool) en Arsenal F.C. (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Everton – Arsenal F.C. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Goodison Park, het stadion van Everton.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Everton - Arsenal F.C. op tv

  Everton – Arsenal F.C. op tv

  Wil je Everton – Arsenal F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Everton uit Liverpool en Arsenal F.C. uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Everton – Arsenal F.C. op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Everton – Arsenal F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Everton-Arsenal F.C. op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C.:

  • Everton staat op dit moment op plaats 19e in de Premier League.
  • Arsenal F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Everton: “Goodison Park” (40,569 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  Everton krijgt deze week Arsenal op bezoek in de Premier League. Het is een mooie wedstrijd in het Engelse voetbal. Arsenal staat bovenaan in de Premier League. Toch weet ook Arsenal dat ze bij een misstap de hete adem van Manchester City weer in hun nek voelen. Daarom zal Arsenal willen blijven winnen. Everton daarentegen kent een heel slecht seizoen. De club staat één na laatste in de competitie. Daar wil Everton natuurlijk zo snel mogelijk verandering in brengen. Of de lastige thuiswedstrijd tegen Arsenal daar de goede gelegenheid voor is, is natuurlijk maar de vraag.

  Everton – Arsenal F.C. op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Everton-Arsenal F.C. bij Viaplay:

  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Everton -Arsenal F.C. LIVE
  • 15:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Premier League zijn in handen van Viaplay. Bij Viaplay ben je dus aan het juiste adres voor alle wedstrijden uit de Engelse competitie. Omdat Viaplay meerdere kanalen heeft kunnen ze meerdere wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Dat geeft jou ook de mogelijkheid om te wisselen tussen wedstrijden in de Premier League die tegelijk gespeeld worden. Je kunt de Premier League op Viaplay onder andere kijken als Ziggo-abonnee, KPN-abonnee of als je een abonnement hebt bij een andere provider. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten.

  Premier League op tv

  De match tussen Everton en Arsenal F.C. is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt ook wel de beste voetbalcompetitie ter wereld genoemd. Dit komt natuurlijk door het aantal enorm grote clubs in Engeland. In de Premier League spelen veel bekende clubs die ook al veel grote prijzen hebben gewonnen. Bovendien is het voetbal van heel hoog niveau. De clubs behoren tot de rijkste clubs ter wereld en daarom spelen de beste spelers ter wereld ook vaak in de Engelse competitie. De Premier League op tv is misschien wel de mooiste competitie om te kijken.

  Everton – Arsenal F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Everton-Arsenal F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Everton – Arsenal F.C. kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Everton – Arsenal F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Everton – Arsenal F.C. kijken

  Wil je gratis naar Everton tegen Arsenal F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Everton-Arsenal F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Everton – Arsenal F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Everton – Arsenal F.C. kijken

  De samenvatting van Everton – Arsenal F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Everton-Arsenal F.C.:

  Wanneer is Everton – Arsenal F.C. op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is Everton – Arsenal F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Everton – Arsenal F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Everton (Liverpool) en Arsenal F.C. (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Everton – Arsenal F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Everton en Arsenal F.C. wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Everton – Arsenal F.C. kijken?

  Je kijkt Everton – Arsenal F.C. op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Everton en Arsenal F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Everton – Arsenal F.C. kunt kijken.

  Kan ik Everton – Arsenal F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Everton -Arsenal F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *