Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Espanyol – Valencia op tv | zondag 2 oktober 2022

Espanyol – Valencia op tv | zondag 2 oktober 2022

  Espanyol – Valencia op tv kijken? Op zondag 2 oktober 2022 om 14:00 uur spelen Espanyol en Valencia tegen elkaar in de La Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Espanyol: RCDE Stadium. Wil je de wedstrijd Espanyol – Valencia live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 40,500 toeschouwers in het RCDE Stadium nemen Espanyol (Barcelona) en Valencia (Valencia) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de La Liga.
  • Wie: Espanyol – Valencia op tv.
  • Wanneer: zondag 2 oktober 2022.
  • Tijd: 14:00 uur.
  • Waar: RCDE Stadium, het stadion van Espanyol.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Espanyol - Valencia op tv

  Espanyol – Valencia op tv

  Wil je Espanyol – Valencia op tv kijken? De wedstrijd tussen Espanyol uit Barcelona en Valencia uit Valencia wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Om 13:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Espanyol – Valencia op TV
  • 13:45 uur, Voorbeschouwing
  • 14:00 uur : Espanyol – Valencia LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Espanyol-Valencia op tv

  Alles over de La Liga wedstrijd tussen Espanyol en Valencia:
  • Espanyol staat op dit moment op plaats zeventiende in de La Liga.
  • Valencia staat op dit moment op plaats negende in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Espanyol: “RCDE Stadium” (40,500 toeschouwers).
  • Competitie: La Liga, Spanje
  • De aftrap is om 14:00 uur.
  Espanyol is na FC Barcelona de tweede club uit Barcelona. Dit weekend komt Valencia op bezoek en dat belooft een mooie wedstrijd te worden. Espanyol moet namelijk nu echt gaan winnen. De club staat teleurstellend op de zeventiende plek. Ook Valencia wil graag de aansluiting bij de top van de Spaanse competitie houden. Voor beide clubs is deze wedstrijd dus belangrijk. Daarom is Espanyol – Valencia een mooie wedstrijd om live op tv te kijken.

  Espanyol – Valencia op Ziggo Sport Voetbal

  De La Liga wedstrijd tussen Espanyol en Valencia is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voor de La Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.
  Programma Espanyol-Valencia bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 13:45 uur, voorbeschouwing.
  • 14:00 uur, Espanyol -Valencia LIVE
  • 16:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Bij Ziggo Sport kijk je veel voetbalwedstrijden uit verschillende competities. Onder andere voor de Italiaanse competitie, de Franse competitie en de Spaanse competitie zit je bij Ziggo Sport goed. Ziggo Sport heeft al jaren ervaring met het uitzenden van Europese topcompetities. Naast de livewedstrijd krijg je dan ook haarscherpe analyses, samenvattingen, hoogtepunten en interviews. Een sterk team van analisten bespreekt voor en na de wedstrijden het belangrijkste nieuws rondom de wedstrijden.

  La Liga op tv

  De match tussen Espanyol en Valencia is een wedstrijd in de La Liga (De voetbalcompetitie in Spanje). De Spaanse La Liga is natuurlijk een competitie die we al jaren op de voet volgen. Clubs als FC Barcelona en Real Madrid horen natuurlijk bij de grootste voetbalclubs ter wereld. Wedstrijden van beide clubs zijn daarom altijd extra interessant om te volgen. Bovendien spelen er bij FC Barcelona natuurlijk een groot aantal Nederlanders die we graag in actie zien. De Spaanse La Liga (of Liga BBVA) op tv kijken? Wij raden het in ieder geval aan!

  Espanyol – Valencia bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Espanyol-Valencia op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Espanyol – Valencia kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Espanyol – Valencia bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Espanyol en Valencia uit de La Liga (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de La Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Espanyol – Valencia kijken

  Wil je gratis naar Espanyol tegen Valencia kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Espanyol-Valencia gratis te bekijken.

  Livestream Espanyol – Valencia (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Espanyol en Valencia via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Espanyol – Valencia kijken

  De samenvatting van Espanyol – Valencia kijken? Wil je de wedstrijd tussen Espanyol en Valencia nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de La Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Espanyol-Valencia:
  Wanneer is Espanyol – Valencia op tv?

  De La Liga wedstrijd tussen Espanyol en Valencia wordt gespeeld op zondag 2 oktober 2022.

  Hoe laat is Espanyol – Valencia op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Espanyol en Valencia is om 14:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Espanyol – Valencia live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Espanyol (Barcelona) en Valencia (Valencia) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Espanyol – Valencia uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Espanyol en Valencia wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Espanyol – Valencia kijken?

  Je kijkt Espanyol – Valencia op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Espanyol en Valencia op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Espanyol – Valencia kunt kijken.

  Kan ik Espanyol – Valencia ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Espanyol -Valencia zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *