Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Espanyol – Real Madrid op tv | zondag 28 augustus 2022

Espanyol – Real Madrid op tv | zondag 28 augustus 2022

  Espanyol – Real Madrid op tv kijken? Op zondag 28 augustus 2022 om 22:00 uur spelen Espanyol en Real Madrid tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Espanyol: RCDE Stadium. Wil je de wedstrijd Espanyol – Real Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 40,000 toeschouwers in het RCDE Stadium nemen Espanyol (Barcelona) en Real Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 22:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Espanyol – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: zondag 28 augustus 2022.
  • Tijd: 22:00 uur.
  • Waar: RCDE Stadium, het stadion van Espanyol.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Espanyol - Real Madrid op tv

  Espanyol – Real Madrid op tv

  Wil je Espanyol – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Espanyol uit Barcelona en Real Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 22:00 uur. Om 21:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Espanyol – Real Madrid op TV
  • 21:45 uur, Voorbeschouwing
  • 22:00 uur : Espanyol – Real Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Espanyol-Real Madrid op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid:
  • Espanyol staat op dit momentvijftiende in de Primera Division.
  • Real Madrid staat op dit moment tweede in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Espanyol: “RCDE Stadium” (40,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 22:00 uur.

  Espanyol – Real Madrid op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 22:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Espanyol-Real Madrid bij Ziggo Sport:
  • 21:45 uur, voorbeschouwing.
  • 22:00 uur, Espanyol -Real Madrid LIVE
  • 23:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Bij Ziggo Sport kijk je verschillende voetbalcompetities live op tv. Natuurlijk kijk je wedstrijden uit de Champions League live bij Ziggo Sport. Maar ook de wedstrijden uit de Spaanse Competitie, La Liga, volg je live bij Ziggo Sport. Daarnaast kijk je naar de Serie A (Italië), Ligue 1 (Frankrijk), Jupiler Pro League (België), Scottish Premiership (Schotland), Primeira Liga (Portugal) en bekervoetbal al uit die landen live bij Ziggo Sport. Op de maar liefst 6 verschillende kanalen worden voetbalwedstrijden uitgezonden bij Ziggo Sport. Daardoor kun je altijd naar jouw favoriete wedstrijd op tv kijken.

  Primera Division op tv

  De match tussen Espanyol en Real Madrid is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje).

  Espanyol – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Espanyol-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Espanyol – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport.

  Espanyol – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Espanyol – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar Espanyol tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Espanyol-Real Madrid gratis te bekijken.

  Livestream Espanyol – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Espanyol – Real Madrid kijken

  De samenvatting van Espanyol – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Espanyol-Real Madrid:
  Wanneer is Espanyol – Real Madrid op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid wordt gespeeld op zondag 28 augustus 2022.

  Hoe laat is Espanyol – Real Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid is om 22:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Espanyol – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Espanyol (Barcelona) en Real Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Espanyol – Real Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Espanyol en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Espanyol – Real Madrid kijken?

  Je kijkt Espanyol – Real Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Espanyol en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Espanyol – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik Espanyol – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Espanyol -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *