Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Engeland – Oranje Leeuwinnen op TV, vrijdag 24 juni 2022

Engeland – Oranje Leeuwinnen op TV, vrijdag 24 juni 2022

  Oranje Leeuwinnen op TV: Engeland-Nederland live kijken. De Oranje Leeuwinnen spelen vanavond een oefenwedstrijden tegen Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld in Engeland, in het stadion van Leeds United. Om 21:00 uur (Nederlandse tijd) wordt er afgetrapt. De oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen is live op tv te zien. De wedstrijd wordt uitgezonden op Nederland 3 (NPO 3). Het is een goede warm-up wedstrijd om te kijken hoe het Nederlands vrouwenelftal ervoor staat. Op 6 juli 2022 begint namelijk het EK 2022 voor vrouwen in Engeland.

  • Oefenwedstrijd Oranje Leeuwinnen tegen Engeland op tv
  • Vrijdag 24 juni 2022
  • 21:00 uur (Nederlandse tijd)
  • Elland Road Stadium, Leeds (Engeland)
  • Onze voorspelling: 2-3
  • Op tv kijken: NPO 3 (Nederland 3)
  Engeland - Oranje Leeuwinnen op TV

  Oranje Leeuwinnen tegen Engeland op tv kijken

  Wil je de Oranje Leeuwinnen live op tv kijken vandaag? Dan hebben we goed nieuws. De wedstrijd wordt namelijk live uitgezonden op NPO 3 (Nederland 3). De voorbeschouwing van de wedstrijd begint al om 20:22 uur. Om 21:00 uur kun je Engeland (v) – Nederland (v) live kijken. Om ongeveer 22:40 uur begint de nabeschouwing van de wedstrijd.

  Je kijkt de wedstrijd gewoon bij alle providers: Ziggo, KPN, T-Mobile, Telfort, Tele2 en meer.

  Programma Oranje Leeuwinnen op tv vanavond:

  Je kijkt de wedstrijd live bij NPO 3 (Nederland 3). Ook de voor- en nabeschouwing worden uitgezonden op NPO 3.

  • 20:22 uur, voorbeschouwing Engeland (v) – Nederland (v).
  • 21:00 uur, Engeland (v) – Nederland (v) LIVE
  • 22:40 uur, nabeschouwing Engeland (v) – Nederland (v)

  Engeland-Oranje Leeuwinnen live kijken

  De wedstrijd is gratis op het open net te kijken. Je vindt de wedstrijd live op Nederland 3 (NPO 3). Deze zender zit bij vrijwel alle tv’s op kanaal 3. De wedstrijd heeft bovendien een extra Oranje tintje. Sarina Wiegman, de ex-bondscoach van de Leeuwinnen, is tegenwoordig de bondscoach van de vrouwen van Engeland. Mark Parsons is nu de bondscoach van de Oranjevrouwen. Bovendien zijn Nederland en Engeland twee van de 16 deelnemers die we in juli op het EK in Engeland aan de bak gaan zien.

  Nieuwe shirt Oranje Leeuwinnen

  De Oranje Leeuwinnen zijn vanavond voor het eerst in hun nieuwe shirt te zien. Het tenue is speciaal voor het EK in Engeland ontworpen. Het shirt is ontworpen door Nike en zal gedragen worden tijdens de EK-wedstrijden. Het splinternieuwe shirt ziet er heel mooi uit. Laten we hopen dat het nieuwe shirt ook de Oranje Leeuwinnen een boost zal geven. (Bekijk het nieuwe shirt van de Oranje Leeuwinnen).

  Dít is waarom je vanavond de Oranje Leeuwinnen op tv wilt zien

  Natuurlijk wil jij als voetballiefhebber geen enkele wedstrijd missen van “onze” Leeuwinnen. De dames van het Nederlands Elftal zijn niet voor niets regerend Europees Kampioen. Mede daarom is de wedstrijd een zeer interessante om te kijken. Het is namelijk een behoorlijk interessante oefenwedstrijd:

  1. Het EK 2022 wordt gehouden in Engeland. De Leeuwinnen oefenen nu dus ook in Engeland tegen gastland Engeland.
  2. Sarina Wiegman, de ex-bondscoach van de Oranje Leeuwinnen, is nu de coach van Engeland.
  3. De Leeuwinnen staan 4e op de FIFA wereldranglijst, Engeland staat 8e. Een echte topwedstrijd dus.
  4. Het nieuwe shirt van de Oranje Leeuwinnen wordt in de wedstrijd tegen Engeland voor het eerst gedragen.
  5. Met het EK 2022 voor vrouwen dat op 6 juli begint in het achterhoofd is dit natuurlijk een goede test voor het Nederlands vrouwenelftal.
  6. Zowel Nederland als Engeland zijn kanshebbers voor de titel bij het EK voor vrouwen.

  Speelschema Oranje Leeuwinnen

  Voordat op 6 juli het EK 2022 in Engeland van start gaat, hebben de Oranje Leeuwinnen nog drie wedstrijden op het programma staan. Allereerst dus het oefenduel tegen de Engelsen. Vervolgens spelen de vrouwen een WK-kwalificatie duel tegen Wit-Rusland op . Tenslotte oefenen de Leeuwinnen op 2 juli nog tegen Finland. Dit is de uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen. Het EK in Engeland begint voor het Nederlands Elftal op 9 juli 2022. Dan spelen ze hun eerste wedstrijd in poule C tegen Zweden. Meteen een topwedstrijd dus!

  Programma Oranje Leeuwinnen:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *