Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Engeland – Noorwegen op tv | EK 2022 Vrouwen | maandag 11 juli 2022

Engeland – Noorwegen op tv | EK 2022 Vrouwen | maandag 11 juli 2022

  Engeland – Noorwegen op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Engeland (v) – Noorwegen (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Engeland en Noorwegen begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het Brighton Community Stadium in Brighton. De scheidsrechter is Riem Hussein (Germany).
  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Engeland (v) – Noorwegen (v)
  • Wanneer: maandag 11 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Brighton Community Stadium in Brighton (30,750 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Engeland - Noorwegen op TV

  Engeland – Noorwegen op TV

  De wedstrijd Engeland – Noorwegen in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op maandag 11 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Engeland – Noorwegen op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Engeland – Noorwegen LIVE
  • 22:55 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Engeland – Noorwegen

  Alles over Engeland – Noorwegen:
  • Engeland staat op dit moment 8e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Noorwegen staat op dit moment 11e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Brighton Community Stadium in Brighton. Er kunnen in totaal 30,750 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Brighton Community Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Engeland-Noorwegen kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Engeland – Noorwegen: 2-2.
  De wedstrijd tussen Engeland en Noorwegen gaat hoogstwaarschijnlijk uitmaken wie er doorgaat naar de kwartfinales van het EK 2022. De belangen zijn dus voor beide landen groot. De landen zijn op papier aan elkaar gewaagd. Ze staan niet voor niets dichtbij elkaar op de FIFA Ranking. Kan Noorwegen ook het beste op de mat leggen als de Engelsen gesteund worden door tienduizenden fans? Het belooft in ieder geval weer een mooie wedstrijd te worden!

  Poule A EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Engeland en Noorwegen is een EK-wedstrijd in Poule A. In Poule A zitten:
  1. Engeland
  2. Noorwegen
  3. Oostenrijk
  4. Noord-Ierland
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Engeland – Noorwegen bij NPO 1 (Nederland 1)

  Engeland – Noorwegen kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Engeland en Noorwegen zitten in Poule A tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Oostenrijk en Noord-Ierland. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Engeland vrouwen – Noorwegen vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Engeland – Noorwegen | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Engeland en Noorwegen in Poule A van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Engeland – Noorwegen online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:55 uur zijn op maandag 11 juli 2022.

  Engeland-Noorwegen | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Engeland en Noorwegen wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Engeland op het EK 2022:

  Engeland won de eerste EK wedstrijd. Daardoor staan ze er nu goed voor in groep A van EURO 2022. Als organiserend land willen ze zich natuurlijk ook van hun beste kant laten zien. Het was echter geen overtuigende zege. De vrouwen van Engeland wonnen met maar 1-0 van de dames van Oostenrijk. Dit maakt nu uiteraard niet meer uit, de Engelsen hebben drie punten en zijn daarmee het EK 2022 goed gestart. Nu staat de belangrijke wedstrijd tegen Noorwegen op het programma. Ook zij hebben namelijk 3 punten.

  Over Noorwegen op het EK 2022:

  Noorwegen won de eerste wedstrijd overtuigend met 4-1 van Noord-Ierland. De dames van Noorwegen kwamen ook enorm goed uit de startblokken. Al na iets meer dan een half uur stonden ze met 3-0 voor. Dit geeft de Noren natuurlijk veel vertrouwen voor de rest van dit toernooi. De dames van Noorwegen kennen het belang van de wedstrijd tegen Engeland. De Noorse vrouwen gaan een lastig duel tegemoet, aangezien de Engelsen in eigen land op veel steun kunnen rekenen.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Engeland en  Noorwegen is een wedstrijd in Poule A. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *