Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Engeland – Italië op tv | dinsdag 17 oktober 2023

Engeland – Italië op tv | dinsdag 17 oktober 2023

  Engeland – Italië op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Engeland – Italië live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Op Ziggo Sport kijk je de wedstrijd in C van poule C van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op Ziggo Sport. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen Engeland en Italië begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Wembley Stadion in Londen. Normaal wordt dit stadion gebruikt door Engels voetbalelftal.
  Engeland - Italië op tv
       

  Engeland – Italië op TV

  De wedstrijd Engeland – Italië in de EK kwalificatiestrijd in groep C wordt gespeeld op dinsdag 17 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:20 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:45 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • Engeland – Italië op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Engeland – Italië LIVE
  • 22:45 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Engeland – Italië

  Alles over Engeland – Italië:
  • Engeland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep C.
  • Italië staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep C.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Wembley Stadion in Londen. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Engeland ook het stadion van Engels voetbalelftal.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen Engeland en Italië is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen Engeland en Italië is een wedstrijd in groepC.

  Over poule C

  Poule C van de EK Kwalificatie bestaat uit de twee voetbalgrootheden Engeland en Italië. Daarnaast zitten ook Oekraïne, Noord-Macedonië en Malta in poule C. Het is overigens nog helemaal niet zeker wie er naar het EK in Duitsland gaan. De stand in de poule van Engeland en Italië voor de EK kwalificatie is als volgt: 1. Engeland (5 gespeeld, 13 punten) – 2. Italië (5 gespeeld, 10 punten) – 3. Oekraïne (6 gespeeld, 10 punten) – 4. Noord-Macedonië (6 gespeeld, 7 punten) – 5. Malta (6 gespeeld, 0 punten). De nummers één t/m vier maken dus nog kans om het EK 2024 te halen. Voor Malta zit het EK in 2024 er helaas niet in.   Engeland:
  • Engeland staat op dit moment 1e in groep C.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Engeland op de 4e plek.
  Italië:
  • Italië staat op dit moment 2e in groep C.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Italië op de 9e plek.

  Voorspelling Engeland – Italië

  Een voorspelling van Engeland – Italië is een hele moeilijke. Het zijn natuurlijk beide toplanden. Bovendien is het een herhaling van de EK finale van het vorige EK in 2020. Ook toen bleek dat beide landen aan elkaar gewaagd zijn, er moesten namelijk strafschoppen aan te pas komen. Daarin was Italië, hoe kan het ook anders, net iets beter. We zijn nu vier jaar verder en ook nu belooft het een prachtige wedstrijd te worden. Op 23 maart 2023 speelden beide landen ook al tegen elkaar. Toen won Engeland op bezoek in Italië nipt met 1-2. Ook nu denken wij dat Engeland, in het eigen Wembley Stadion, iets sterker is. Onze voorspelling van Engeland – Italië is 2-0.

  Engeland – Italië bij Ziggo Sport

  Engeland – Italië kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Engeland-Italië livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Italië online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Engeland en Italië te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams Engeland-Italië:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *