Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Engeland – Duitsland op tv | EK 2022 Vrouwen | zondag 31 juli 2022

Engeland – Duitsland op tv | EK 2022 Vrouwen | zondag 31 juli 2022

  Engeland – Duitsland op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Engeland (v) – Duitsland (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de finale van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Engeland en Duitsland begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de finale van het EK 2022 wordt gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. De scheidsrechter is Kateryna Monzul (Oekraïne).
  • Wat: EK vrouwen 2022.
  • Wie: Engeland (v) – Duitsland (v)
  • Wanneer: zondag 31 juli 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Wembley Stadium in Londen (90,000 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Engeland - Duitsland op TV

  Engeland – Duitsland op TV

  De wedstrijd Engeland – Duitsland in de finale van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op zondag 31 juli 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • De finale van het EK 2022 (vrouwen)
  • Engeland – Duitsland op TV
  • 17:25 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Engeland – Duitsland LIVE
  • 20:00 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Engeland – Duitsland

  Alles over Engeland – Duitsland:
  • Engeland staat op dit moment achtste op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Duitsland staat op dit moment vijfde op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. Er kunnen in totaal 90,000 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Wembley Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Engeland-Duitsland kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Engeland – Duitsland: 1-2 (na verlenging).
  Engeland – Duitsland klinkt als een echte kraker in het voetbal. En dat is het ook! Duitsland werd al acht keer Europees Kampioen. Bovendien werden ze ook twee keer wereldkampioen.Het Engelse vrouwenelfatl won daarentegen nog nooit een grote prijs. Onder leiding van Sarina Wiegman moet dat nu wel gebeuren. Met de ex-bondscoach van de Oranje Leeuwinnen wil Engeland de eerste grote prijs winnen. Kan Sarina Wiegman het Engelse vrouwen voetbalelftal naar de EK-titel leiden? De finale heeft in ieder geval een Nederlands tintje.

  Finale EK 2022 vrouwen

  De wedstrijd tussen Engeland en Duitsland is een wedstrijd in de finale van het EK 2022. De finale volgt direct op de halve finales van het EK. Daarin wonnen Engeland en Duitsland. Zij staan nu tegenover elkaar in de finale. Er waren 4 verschillende poules (A t/m D) en uit iedere poule gingen de nummers één en twee door naar de kwartfinale. Na de kwartfinales bleven er nog 4 landen over. Deze gingen door naar de halve finales. Engeland: Engeland werd eerste in poule A. Ze zaten in een poule met Oostenrijk, Noorwegen en Noord-Ierland. In de kwartfinale werd vervolgens Spanje verslagen. Daarna wonnen de Engelse voetbalvrouwen in de halve finale met maar liefst 4-0 van Zweden. Daardoor staan ze nu in de EK finale voor vrouwen. Duitsland: Duitsland eindigde als eerste in poule B. De andere landen in de poule waren Spanje, Denemarken en Finland. Een lastige poule dus. In de kwartfinale werd met 2-0 gewonnen van Oostenrijk. Vervolgens waren de Duitsers in de halve finale te sterk voor Frankrijk (2-1). Daardoor mag het Duitse vrouwenelftal nu de finale spelen tegen Engeland in het Wembley Stadion (Londen).  

  Welke landen spelen de EK finale?

  Duitsland en Engeland spelen de EK finale 2022 voor vrouwen. Beide landen hebben de poulefase, de kwartfinale en de halve finale doorstaan. Daardoor nemen ze het nu op in de EK-finale 2022 voor vrouwen. De finale wordt gespeeld in het bekende Wembley stadion in Londen. Er zullen naar verwachting 90.000 fans aanwezig zijn. Een record voor het EK voor vrouwen.

  Engeland – Duitsland bij NPO 1 (Nederland 1)

  Engeland – Duitsland kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier:

  EK vrouwen op TV

  Aan het begin van het toernooi deden er 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Er waren in totaal vier poules van vier landen. De nummers één en twee uit iedere poule hebben zich geplaatst voor de knock-out fase. Daarna was het tijd voor de kwartfinales. Nu is het toernooi dus aangekomen bij de finale van het EK 2022.
  • Poulefase: 16 landen
  • Kwartfinales: 8 landen
  • Halve finales: 4 landen
  • Finale: 2 landen (Engeland en Duitsland)
  Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Engeland vrouwen – Duitsland vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Engeland – Duitsland | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Engeland en Duitsland in de finale van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Engeland – Duitsland online te staan. Dit zal ongeveer rond 20:00 uur zijn op zondag 31 juli 2022.

  Engeland-Duitsland |

  De wedstrijd tussen Engeland en Duitsland wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de finale van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Engeland op het EK 2022:

  Engeland wil natuurlijk als gastland graag in eigen land het EK voor vrouwen winnen. Ze hebben op overtuigende wijze de finale van het EK bereikt. Kunnen de vrouwen van het Engelse voetbalelftal de druk aan en Europees kampioen worden voor tienduizenden fans. In het Wembley Stadion, misschien wel het meest bekende stadion ter wereld, moet het gebeuren. Het Engelse vrouwenelftal zal niets liever winnen dan in het “eigen” Wembley Stadion Europees kampioen voor vrouwen worden. Het Engelse vrouwenelftal kreeg dit toernooi pas 1 doelpunt tegen en wist bovendien zelf makkelijk het net te vinden. Dat zal het team een flinke boost geven.

  Over Duitsland op het EK 2022:

  Duitsland kreeg net als Engeland pas 1 doelpunt tegen dit toernooi. Met de verdediging van het Duitse dameselftal zit het dus wel snor. Nu wacht Engeland (v) in de finale. Kunnen de Duitse voetbalvrouwen hun lang gekoesterde droom om Europees kampioen te worden waarmaken? Dit zal natuurlijk wel een enorme uitdaging worden. Engeland speelt namelijk een “thuiswedstrijd” in het eigen Wembley. Dit betekent dus dat er heel veel Engelse voetbalfans aanwezig kunnen zijn. Duitsland staat er daarentegen wel om bekend dat ze goed kunnen presteren in finales.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Engeland en  Duitsland is een wedstrijd in de finale van het EK. De finale van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op 31 juli 2022 om 18:00 uur. De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *