Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Empoli – Napoli op tv | Serie A

Empoli – Napoli op tv | Serie A

  Empoli – Napoli op tv kijken? Op zaterdag 25 februari 2023 om 18:00 uur spelen Empoli en Napoli tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Empoli: Stadio Carlo Castellani. Wil je de wedstrijd Empoli – Napoli live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 16,800 toeschouwers in het Stadio Carlo Castellani nemen Empoli (Empoli) en Napoli (Napels) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Empoli – Napoli op tv.
  • Wanneer: zaterdag 25 februari 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Stadio Carlo Castellani, het stadion van Empoli.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Empoli - Napoli op tv

  Empoli – Napoli op tv

  Wil je Empoli – Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen Empoli uit Empoli en Napoli uit Napels wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:59 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Empoli – Napoli op TV
  • 17:50 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Empoli – Napoli LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Empoli-Napoli op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Empoli en Napoli:
  • Empoli staat op dit moment op plaats 12e in de Serie A.
  • Napoli staat op dit moment op plaats 1e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Empoli: “Stadio Carlo Castellani” (16,800 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 18:00 uur.

  Empoli – Napoli op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Empoli en Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Empoli-Napoli bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 17:50 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, Empoli -Napoli LIVE
  • 19:59 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft ze uitzendrechten op het Italiaanse voetbal. In de studio, met een team van analisten bespreken ze de wedstrijden in de Serie A uitgebreid. Uiteraard is er natuurlijk extra veel aandacht voor de Nederlandse spelers in de Serie A.

  Serie A op tv

  De match tussen Empoli en Napoli is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A is de hoogste voetbalcompetitie in Italië. Het Italiaanse voetbal kent een hoop mooie clubs met een rijke geschiedenis. AC Milan, Inter Milan, Napoli, AS Roma, Lazio Roma en natuurlijk Juventus zijn maar enkele van de grote clubs in de Italiaanse competitie. Dit maakt het Italiaanse voetbal natuurlijk prachtig om naar te kijken.

  Empoli – Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Empoli-Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Empoli – Napoli kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Empoli – Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Empoli en Napoli uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Empoli – Napoli kijken

  Wil je gratis naar Empoli tegen Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Empoli-Napoli gratis te bekijken.

  Livestream Empoli – Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Empoli en Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Empoli – Napoli kijken

  De samenvatting van Empoli – Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen Empoli en Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Empoli-Napoli:
  Wanneer is Empoli – Napoli op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Empoli en Napoli wordt gespeeld op zaterdag 25 februari 2023.

  Hoe laat is Empoli – Napoli op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Empoli en Napoli is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Empoli – Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Empoli (Empoli) en Napoli (Napels) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Empoli – Napoli uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Empoli en Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Empoli – Napoli kijken?

  Je kijkt Empoli – Napoli op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Empoli en Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Empoli – Napoli kunt kijken.

  Kan ik Empoli – Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Empoli -Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *