Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv | DFB-Pokal

Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv | DFB-Pokal

  Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv kijken? Op dinsdag 4 april 2023 om 18:00 uur spelen Eintracht Frankfurt en Union Berlin tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: Deutsche Bank Park. Wil je de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Union Berlin live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 51,500 toeschouwers in het Deutsche Bank Park nemen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en Union Berlin (Berlijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv.
  • Wanneer: dinsdag 4 april 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Deutsche Bank Park, het stadion van Eintracht Frankfurt.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Eintracht Frankfurt - Union Berlin op tv

  Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv

  Wil je Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv kijken? De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt uit Frankfurt en Union Berlin uit Berlijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Eintracht Frankfurt – Union Berlin op TV
  • 17:40 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Eintracht Frankfurt – Union Berlin LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Eintracht Frankfurt-Union Berlin op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin:

  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 6e in de Bundesliga.
  • Union Berlin staat op dit moment op plaats 3e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: “Deutsche Bank Park” (51,500 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 18:00 uur.

  Eintracht Frankfurt – Union Berlin is een interessante wedstrijd. Het duel in de kwartfinale van de Duitse beker gaat tussen twee clubs uit de subtop van de Bundesliga. Twee weken geleden speelden beide clubs ook al tegen elkaar, toen in de Bundesliga. In die wedstrijd was Union Berlin de winnaar (2-0). Nu heeft Eintracht Frankfurt het thuisvoordeel. Het belooft dan ook een interessante wedstrijd te worden. Beide clubs zijn namelijk aan elkaar gewaagd.

  Eintracht Frankfurt – Union Berlin op Ziggo Sport

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Eintracht Frankfurt-Union Berlin bij Ziggo Sport:

  • 17:40 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, Eintracht Frankfurt -Union Berlin LIVE
  • 20:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  De tv-rechten van de DFB-Pokal (de Duitse beker) zijn in handen van Ziggo Sport. Daardoor kijk je de mooiste wedstrijden uit de kwartfinales van het Duitse bekertoernooi live op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. Bovendien worden er vaak wedstrijden uitgezonden op Ziggo Sport Select. Dit is met name voor Ziggo abonnees interessant. Zij kijken namelijk gratis naar deze zender. Bij KPN, T-Mobile en andere grote providers heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal om te kijken naar de Duitse bekerwedstrijden.

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). Het Duitse bekertoernooi heet de DFB-Pokal. In totaal deden er 64 clubs mee aan het Duitse bekertoernooi. Nu is het toernooi aangekomen bij de kwartfinales en zijn er nog 8 clubs over. De regerend kampioen van de Duitse beker is RB Leipzig. Ook zij zitten nog in het bekertoernooi. Bayern München won de DFB-Pokal het vaakst (20x). De Duitse beker is een prachtige competitie om live op tv te kijken.

  Eintracht Frankfurt – Union Berlin bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Eintracht Frankfurt-Union Berlin op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Eintracht Frankfurt – Union Berlin kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Eintracht Frankfurt – Union Berlin bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Eintracht Frankfurt – Union Berlin kijken

  Wil je gratis naar Eintracht Frankfurt tegen Union Berlin kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Eintracht Frankfurt-Union Berlin gratis te bekijken.

  Livestream Eintracht Frankfurt – Union Berlin (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Eintracht Frankfurt – Union Berlin kijken

  De samenvatting van Eintracht Frankfurt – Union Berlin kijken? Wil je de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Eintracht Frankfurt-Union Berlin:

  Wanneer is Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin wordt gespeeld op dinsdag 4 april 2023.

  Hoe laat is Eintracht Frankfurt – Union Berlin op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Eintracht Frankfurt – Union Berlin live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en Union Berlin (Berlijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Eintracht Frankfurt – Union Berlin uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Union Berlin wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Eintracht Frankfurt – Union Berlin kijken?

  Je kijkt Eintracht Frankfurt – Union Berlin op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Eintracht Frankfurt en Union Berlin op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Eintracht Frankfurt – Union Berlin kunt kijken.

  Kan ik Eintracht Frankfurt – Union Berlin ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Eintracht Frankfurt -Union Berlin zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *