Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim op TV (zaterdag 23 april 2022)

Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en TSG 1899 Hoffenheim live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park, het stadion van Eintracht Frankfurt. De wedstrijd begint om 15:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Deutsche Bank Park (Stadion van Eintracht Frankfurt)
  • Op TV: Viaplay
  Eintracht Frankfurt - TSG 1899 Hoffenheim op TV

  Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim op TV

  De wedstrijd Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 15:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim op TV
  • 15:20 uur: Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim

  Alles over Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim:
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment tiende in de Bundesliga.
  • TSG 1899 Hoffenheim staat op dit moment achtste in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt, Deutsche Bank Park.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim bij Viaplay

  Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Duitse Bundesliga op TV kijken? De hoogste voetbalcompetitie in Duitsland kijk je op Viaplay. Deze nieuwe sportzender zendt naast de Formule 1 ook het Duitse voetbal uit. De Bundesliga is natuurlijk één van de mooiste competities van de wereld en die kun je nu helemaal live volgen op Viaplay. En we hebben nog meer goed nieuws. Vanaf augustus kijk je ook de Premier League bij Viaplay.

  Bundesliga op TV

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Al jaren gaat de strijd daar tussen de twee grootmachten Bayern München en Borussia Dortmund. Maar dit betekent niet dat dit de enige leuke wedstrijden zijn. Er zijn veel meer teams die het bekijken waard zijn. Bovendien ligt het tempo in de Duitse Bundesliga vaak heel hoog. Hierdoor zijn de wedstrijd enorm interessant om naar te kijken.

  Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Eintracht Frankfurt – TSG 1899 Hoffenheim kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *