Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv | Bundesliga

Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv | Bundesliga

  Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 18:30 uur spelen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: Waldstadion . Wil je de wedstrijd Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,300 toeschouwers in het Waldstadion  nemen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en SV Werder Bremen (Bremen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Waldstadion , het stadion van Eintracht Frankfurt.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Eintracht Frankfurt - SV Werder Bremen op tv

  Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv

  Wil je Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv kijken? De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt uit Frankfurt en SV Werder Bremen uit Bremen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Eintracht Frankfurt-SV Werder Bremen op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen:
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 6e in de Bundesliga.
  • SV Werder Bremen staat op dit moment op plaats 9e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: “Waldstadion ” (52,300 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Eintracht Frankfurt neemt het in eigen huis op tegen Werder Bremen. Het is een wedstrijd tussen twee clubs die elkaar op de ranglijst niet veel ontlopen. We verwachten dan ook dat het een waar voetbalgevecht gaat worden. Beide clubs willen koste wat kost winnen om de aansluiting bij de subtop van de Bundesliga te houden. Het is dus een belangrijke Bundesliga match.

  Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Eintracht Frankfurt-SV Werder Bremen bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Eintracht Frankfurt -SV Werder Bremen LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Duitse competitie wordt uitgezonden op Viaplay. Ondanks dat Viaplay een relatief nieuwe zender is, hebben ze meteen vol ingezet op voetbal. Natuurlijk kenden we Viaplay al van de Formule 1, maar nu bieden ze dus ook de Duitse Bundesliga aan. Bovendien kijk je bij Viaplay niet alleen de Bundesliga, maar ook de Engelse Premier League. Voor voetbal van hoog niveau ben je bij Viaplay dus aan het juiste adres. Met meerdere kanalen hoef je nooit meer een Bundesliga wedstrijd te missen.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie ter wereld. Het is een competitie die ook veel Nederlandse fans aanspreekt. Het is namelijk dichtbij en dus de ideale mogelijkheid om een Bundesliga wedstrijd bij te wonen. Er spelen bovendien veel grote clubs in de Duitse Bundesliga. Borussia Dortmund en Bayern München zijn al jarenlang een begrip in de wereld. Maar er zijn nog veel meer mooie clubs die in de Duitse competitie spelen. Dat maakt de competitie zo interessant om naar te kijken.

  Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Eintracht Frankfurt-SV Werder Bremen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen kijken

  Wil je gratis naar Eintracht Frankfurt tegen SV Werder Bremen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Eintracht Frankfurt-SV Werder Bremen gratis te bekijken.

  Livestream Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen kijken

  De samenvatting van Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Eintracht Frankfurt-SV Werder Bremen:
  Wanneer is Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en SV Werder Bremen (Bremen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen kijken?

  Je kijkt Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Eintracht Frankfurt en SV Werder Bremen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen kunt kijken.

  Kan ik Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Eintracht Frankfurt -SV Werder Bremen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *