Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 | DFB-Pokal

Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 | DFB-Pokal

  Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op tv kijken? Op dinsdag 7 februari 2023 om 20:45 uur spelen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: Deutsche Bank Park. Wil je de wedstrijd Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 51,500 toeschouwers in het Deutsche Bank Park nemen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en SV Darmstadt 98 (Darmstadt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Deutsche Bank Park, het stadion van Eintracht Frankfurt.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Eintracht Frankfurt - SV Darmstadt 98 op tv

  Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op tv

  Wil je Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op tv kijken? De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt uit Frankfurt en SV Darmstadt 98 uit Darmstadt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op TV
  • 20:25 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Eintracht Frankfurt-SV Darmstadt 98 op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98:

  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 5e in de Bundesliga.
  • SV Darmstadt 98 staat op dit moment op plaats 1e in de 2. Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: “Deutsche Bank Park” (51,500 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Eintracht Frankfurt neemt het in eigen huis op tegen Darmstadt voor de DFB-Pokal. De wedstrijd is extra interressant omdat Darmstadt bovenaan staat in de tweede Duitse Bundesliga. Kan de koploper van de 2. Bundesliga op bezoek bij Eintracht Frankfurt weerstand bieden?

  Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op Ziggo Sport

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Eintracht Frankfurt-SV Darmstadt 98 bij Ziggo Sport:

  • 20:25 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Eintracht Frankfurt -SV Darmstadt 98 LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  De DFB-Pokal wedstrijden zijn op tv te zien op Ziggo Sport. De wedstrijden in het Duitse bekertoernooi kijk je live op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, haarscherpe analyses en interviews hoef je geen moment te missen van de DFB-Pokal.

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). De DFB-Pokal is het Duitse bekertoernooi. Net zoals we in Nederland de KNVB Beker hebben, hebben de Duitsers de DFB-Pokal. In het Duitse bekertoernooi komen veel grote clubs in actie. Dat maakt het toernooi extra interessant. Bovendien is het al later in het toernooi, waardoor er steeds meer grote clubs in actie komen. De spanning neemt toe in de DFB-Pokal en dat is op het veld ook te merken.

  Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Eintracht Frankfurt-SV Darmstadt 98 op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 kijken

  Wil je gratis naar Eintracht Frankfurt tegen SV Darmstadt 98 kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Eintracht Frankfurt-SV Darmstadt 98 gratis te bekijken.

  Livestream Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 kijken

  De samenvatting van Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 kijken? Wil je de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Eintracht Frankfurt-SV Darmstadt 98:

  Wanneer is Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 wordt gespeeld op dinsdag 7 februari 2023.

  Hoe laat is Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en SV Darmstadt 98 (Darmstadt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 kijken?

  Je kijkt Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Eintracht Frankfurt en SV Darmstadt 98 op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 kunt kijken.

  Kan ik Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt 98 ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Eintracht Frankfurt -SV Darmstadt 98 zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *