Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eintracht Frankfurt – Napoli op tv | Champions League

Eintracht Frankfurt – Napoli op tv | Champions League

  Eintracht Frankfurt – Napoli op tv kijken? Op dinsdag 21 februari 2023 om 21:00 uur spelen Eintracht Frankfurt en Napoli tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: Waldstadion . Wil je de wedstrijd Eintracht Frankfurt (Duitsland) – Napoli (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 52,300 toeschouwers. In het Waldstadion  nemen Eintracht Frankfurt (Duitsland, Frankfurt) en Napoli (Italië, Napels) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Eintracht Frankfurt – Napoli via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Eintracht Frankfurt – Napoli op tv.
  • Wanneer: dinsdag 21 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Waldstadion , het stadion van Eintracht Frankfurt.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Eintracht Frankfurt - Napoli op tv

  Eintracht Frankfurt – Napoli op tv

  Wil je Eintracht Frankfurt – Napoli op tv kijken? De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt uit Duitsland en Napoli uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Eintracht Frankfurt – Napoli op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt – Napoli
  • 21:00 uur : Eintracht Frankfurt – Napoli LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Eintracht Frankfurt – Napoli

  Over Eintracht Frankfurt-Napoli Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli:
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment6e in de Bundesliga.
  • Napoli staat op dit moment 1e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: “Waldstadion ” (52,300 toeschouwers).
  • De thuisclub is Eintracht Frankfurt uit Duitsland. Eintracht Frankfurt komt uit Frankfurt in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Napoli uit Italië. Eintracht Frankfurt komt uit Napels in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Eintracht Frankfurt neemt het in de achtste finale van de UEFA Champions League op tegen Napoli. Als koploper van de Italiaanse Serie A is Napoli natuurlijk de grote favoriet. Toch moet Eintracht Frankfurt ook niet onderschat worden. De club is in de eigen competitie al zeven wedstrijden ongeslagen. Toch werd er in de beker verloren van laagvlieger Cremonese. Ook Eintracht Frankfurt doet het overigens aardig. De club overleefde de poulefase op knappe wijze in een lastige poule met Sporting CP, Tottenham en Olympique Marseille. Ook in de Bundesliga doet Eintracht het aardig. Onlangs werd er bovendien nog knap gelijkgespeeld tegen Bayern München. Ondanks dat Napoli de favoriet is, heeft Eintracht Frankfurt het thuisvoordeel. Het kan wel eens een interessante wedstrijd worden.

  Eintracht Frankfurt – Napoli op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Eintracht Frankfurt-Napoli bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 21 februari 2023
  • 21:00 uur, Eintracht Frankfurt -Napoli (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de Champions League op tv. De uitzendrechten voor het zogenaamde “B-pakket” van de Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. De tv-rechten voor de A-wedstrijden in de Champions League zijn in handen van RTL 7. Op Ziggo Sport kijk je dus de Champions League wedstrijden die niet op RTL 7 worden uitgezonden. Dit betekent natuurlijk niet dat dit mindere wedstrijden zijn. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport worden de Champions League wedstrijden live uitgezonden. Bovendien is er rondom de CL-wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien. Tenslotte kijk je ook naar een haarscherpe analyse door een team van analisten bestaande uit (ex) voetballers en deskundigen.

  Champions League op tv

  De match tussen Eintracht Frankfurt en Napoli is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het mooiste Europese voetbaltoernooi. Het toernooi wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dit heeft te maken met het vele prijzengeld dat er te winnen valt. In de Champions League, of afgekort CL, strijden de beste clubs van Europa tegen elkaar. De winnaar wint de Champions League trofee, die ook wel bekend staat als “de Cup met de grote oren”. Wereldwijd is de Champions League één van de best bekeken competities op tv. In de Champions League zie je de grootste clubs van Europa tegen elkaar strijden. Het toernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat de Champions League finale steeds dichterbij komt. Het toernooi is in de knock-out fase. De club die over twee wedstrijden verliest, ligt uit het toernooi en speelt dit seizoen bovendien geen Europees voetbal meer. Redenen genoeg dus om de Champions League live op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Eintracht Frankfurt – Napoli bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Eintracht Frankfurt-Napoli op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Eintracht Frankfurt – Napoli kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Eintracht Frankfurt – Napoli bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Eintracht Frankfurt – Napoli kijken

  Wil je gratis naar Eintracht Frankfurt tegen Napoli kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Eintracht Frankfurt-Napoli gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Eintracht Frankfurt – Napoli (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Eintracht Frankfurt – Napoli kijken

  De samenvatting van Eintracht Frankfurt – Napoli kijken? Wil je de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Eintracht Frankfurt – Napoli op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt – Napoli? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Eintracht Frankfurt – Napoli op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Eintracht Frankfurt vs Napoli zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Eintracht Frankfurt-Napoli:
  Wanneer is de Eintracht Frankfurt – Napoli livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli wordt gespeeld op dinsdag 21 februari 2023.

  Hoe laat is Eintracht Frankfurt – Napoli op tv?

  De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Eintracht Frankfurt – Napoli live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt uit Frankfurt, Duitsland en Napoli (Napels), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Eintracht Frankfurt – Napoli via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Napoli wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Eintracht Frankfurt – Napoli kijken?

  Je kijkt Eintracht Frankfurt – Napoli op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Eintracht Frankfurt en Napoli op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Eintracht Frankfurt – Napoli kunt kijken.

  Kan ik Eintracht Frankfurt – Napoli ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Eintracht Frankfurt -Napoli zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *