Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Eintracht Frankfurt – Hertha BSC

Eintracht Frankfurt – Hertha BSC

  Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 15:30 uur spelen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: Deutsche Bank Park. Wil je de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Hertha BSC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 51,500 toeschouwers in het Deutsche Bank Park nemen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en Hertha BSC (Berlijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Deutsche Bank Park, het stadion van Eintracht Frankfurt.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Eintracht Frankfurt - Hertha BSC op tv

  Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op tv

  Wil je Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op tv kijken? De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt uit Frankfurt en Hertha BSC uit Berlijn wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Eintracht Frankfurt – Hertha BSC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Eintracht Frankfurt-Hertha BSC op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC:

  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 6e in de Bundesliga.
  • Hertha BSC staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Eintracht Frankfurt: “Deutsche Bank Park” (51,500 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Eintracht – Hertha BSC gaat tussen de nummer zes en zeventien van de Duitse Bundesliga. Daar waar Eintracht Frankfurt graag de aansluiting bij de (sub)top wil houden, moet Hertha vrezen voor degradatie. Voor Hertha BSC is het heel belangrijk dat er iedere wedstrijd gestreden wordt voor de punten. Ze kunnen zich namelijk niet veel misstappen meer permitteren. Hoewel Eintracht Frankfurt zesde staat, is het verschil met koploper Bayern München slechts vijf punten. Eintracht zal dus ook koste wat kost willen vliegen van het laag geklasseerde Hertha.

  Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Eintracht Frankfurt-Hertha BSC bij Viaplay:

  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Eintracht Frankfurt -Hertha BSC LIVE
  • 17:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Bundesliga zijn in handen van Viaplay. De relatief nieuwe zender heeft de uitzendrechten op onder andere de Bundesliga, de Premier League (Engeland) en natuurlijk ook de Formule 1. Bovendien heeft Viaplay meerdere kanalen waardoor je heel veel wedstrijden live kunt kijken. Je kijkt Viaplay bij Ziggo, KPN of alle andere grote providers. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten. Zo kun je de wedstrijden online of via de Viaplay App kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Bundesliga spelen veel grote clubs en bovendien is (bijna) iedere wedstrijd van een enorm hoog niveau. Het spel gaat snel over en weer en dit maakt de Duitse competitie heel interessant om naar te kijken. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden op tv zeker de moeite waard. Daarnaast zie je veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie. De Bundesliga op tv is dus zeker de moeite waard om te volgen.

  Eintracht Frankfurt – Hertha BSC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Eintracht Frankfurt-Hertha BSC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Eintracht Frankfurt – Hertha BSC kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Eintracht Frankfurt – Hertha BSC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Eintracht Frankfurt – Hertha BSC kijken

  Wil je gratis naar Eintracht Frankfurt tegen Hertha BSC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Eintracht Frankfurt-Hertha BSC gratis te bekijken.

  Livestream Eintracht Frankfurt – Hertha BSC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Eintracht Frankfurt – Hertha BSC kijken

  De samenvatting van Eintracht Frankfurt – Hertha BSC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Eintracht Frankfurt-Hertha BSC:

  Wanneer is Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Eintracht Frankfurt – Hertha BSC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt (Frankfurt) en Hertha BSC (Berlijn) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Eintracht Frankfurt – Hertha BSC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en Hertha BSC wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Eintracht Frankfurt – Hertha BSC kijken?

  Je kijkt Eintracht Frankfurt – Hertha BSC op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Eintracht Frankfurt en Hertha BSC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Eintracht Frankfurt – Hertha BSC kunt kijken.

  Kan ik Eintracht Frankfurt – Hertha BSC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Eintracht Frankfurt -Hertha BSC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *