Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Duitsland – Spanje op tv | EK 2022 Vrouwen | dinsdag 12 juli 2022

Duitsland – Spanje op tv | EK 2022 Vrouwen | dinsdag 12 juli 2022

  Duitsland – Spanje op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Duitsland (v) – Spanje (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 3. Op NPO 3 (Nederland 3) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Duitsland en Spanje begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford. De scheidsrechter is Stephanie Frappart (Frankrijk).
  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Duitsland (v) – Spanje (v)
  • Wanneer: dinsdag 12 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Brentford Community Stadium in Brentford (17,250 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 3 (Nederland 3)
  Duitsland - Spanje op TV

  Duitsland – Spanje op TV

  De wedstrijd Duitsland – Spanje in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op dinsdag 12 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Duitsland – Spanje op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Duitsland – Spanje LIVE
  • 22:55 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Duitsland – Spanje

  Alles over Duitsland – Spanje:
  • Duitsland staat op dit moment 5e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Spanje staat op dit moment 7e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford. Er kunnen in totaal 17,250 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Brentford Community Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Duitsland-Spanje kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Duitsland – Spanje: 2-2.
  Zowel Duitsland als Spanje zijn toplanden op voetbalgebied. Zowel bij het mannenvoetbal als bij het vrouwenvoetbal doen beide landen mee in de top van Europa en de wereld. Ook dit EK behoren beide landen tot de titelkandidaten. Bovendien wisten beide landen de eerste poulewedstrijd overtuigend te winnen. Daardoor staan ze er beide goed voor in de poule B. Nu willen ze natuurlijk allebei doorpakken en zich alvast kwalificeren voor de kwartfinale. Het wordt dan ook een wedstrijd van hoog niveau die zeker de moeite waard is om live op tv te kijken.

  Poule B EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Duitsland en Spanje is een EK-wedstrijd in Poule B. In Poule B zitten:
  1. Duitsland
  2. Spanje
  3. Denemarken
  4. Finland
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Duitsland – Spanje bij NPO 3 (Nederland 3)

  Duitsland – Spanje kijk je bij NPO 3 (Nederland 3). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Duitsland en Spanje zitten in Poule B tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Denemarken en Finland. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Duitsland vrouwen – Spanje vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Duitsland – Spanje | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Duitsland en Spanje in Poule B van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Duitsland – Spanje online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:55 uur zijn op dinsdag 12 juli 2022.

  Duitsland-Spanje | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Duitsland en Spanje wordt uitgezonden op NPO 3. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 3. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Duitsland op het EK 2022:

  De Duitsers wonnen de eerste wedstrijd overtuigend van Denemarken. Dit zal de dames van Duitsland een flinke boost geven in aanloop naar het duel met Spanje. Maar ook de Spaanse vrouwen wisten de eerste poule-wedstrijd overtuigend te winnen. Over dit Duitse vrouwenelftal bestond vooraf veel twijfels. Zijn alle speelsters wel fit? Kunnen de speelsters het gewenste niveau wel halen? In deze lastige poule hebben de Duitse dames in ieder geval in de eerste wedstrijd laten zien dat ze het niveau zeker aan kunnen.

  Over Spanje op het EK 2022:

  Ook de vrouwen van Spanje wonnen de eerste poulewedstrijd overtuigend. Tegen het lastige Finland waren de Spaanse vrouwen met 4-1 te sterk. Bovendien kwamen ze eerst op een achterstand, maar hebben dus ook laten zien dat ze met tegenslagen om kunnen gaan. Spanje is één van de favorieten voor de eindzege op dit EK, net als Duitsland overigens. Kunnen de Spaanse vrouwen ook tegen het sterke Duitsland laten zien wat ze waard zijn?

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Duitsland en  Spanje is een wedstrijd in Poule B. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *