Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Duitsland – Oostenrijk op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 21 juli 2022

Duitsland – Oostenrijk op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 21 juli 2022

  Duitsland – Oostenrijk op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Duitsland (v) – Oostenrijk (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 3. Op NPO 3 (Nederland 3) kijk je de wedstrijd in de kwartfinale van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Duitsland en Oostenrijk begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de kwartfinale van het EK 2022 wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford. De scheidsrechter is Rebecca Welch (Engeland).
  • Wat: EK vrouwen 2022.
  • Wie: Duitsland (v) – Oostenrijk (v)
  • Wanneer: donderdag 21 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Brentford Community Stadium in Brentford (17,250 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 3 (Nederland 3)
  Duitsland - Oostenrijk op TV

  Duitsland – Oostenrijk op TV

  De wedstrijd Duitsland – Oostenrijk in de kwartfinale van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op donderdag 21 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • De kwartfinale van het EK 2022 (vrouwen)
  • Duitsland – Oostenrijk op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Duitsland – Oostenrijk LIVE
  • 22:56 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Duitsland – Oostenrijk

  Alles over Duitsland – Oostenrijk:
  • Duitsland staat op dit moment 5e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Oostenrijk staat op dit moment 21e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford. Er kunnen in totaal 17,250 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Brentford Community Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Duitsland-Oostenrijk kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Duitsland – Oostenrijk: 4-0.
  De wedstrijd Duitsland-Oostenrijk wordt een wedstrijd die meerdere gezichten kan hebben. De Duitsers zijn heel goed bezig dit toernooi en drukken dit ook uit in doelpunten. Alle wedstrijden werden tot nu toe overtuigend gewonnen. Gaat Duitsland weer met grote cijfers winnen? Of gooien de voetbalvrouwen van Oostenrijk de deur op slot en maken ze het Duitsland lastig? Het belooft in ieder geval een interessante kwartfinale te worden. Een wedstrijd die zeker de moeite waard is om live op tv te kijken.

  Kwartfinale EK 2022 vrouwen

  De wedstrijd tussen Duitsland en Oostenrijk is een wedstrijd in de kwartfinale van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de poulefase van het EK. Er waren 4 verschillende poules (A t/m D) en uit iedere poule gingen de nummers één en twee door naar de kwartfinale. Duitsland en Oostenrijk hebben zich dus geplaatst voor de kwartfinale van het EK 2022.
  Duitsland:
  Duitsland werd eerste in poule B van het EK 2022. Bovendien werden alle poulewedstrijden met grote cijfers gewonnen. Daarnaast kregen de Duitse voetbalvrouwen geen enkel doelpunt tegen. Duitsland zat in de poule met Spanje (2e), Denemarken (3e) en Finland (4e).
  Oostenrijk:
  Oostenrijk eindigde op de tweede plaats in poule A. Ze wisten twee van de drie poulewedstrijden te winnen. Alleen van de nummer één uit poule A, Engeland, werd verloren. Oostenrijk zat in de poule met Engeland (1e), Noorwegen (3e) en Noord-Ierland (4e)  

  Gekwalificeerde landen Kwartfinale EK 2022

  In totaal zijn er 8 landen geplaatst voor de kwartfinale van het EK 2022. De volgende landen hebben zich gekwalificeerd voor de kwartfinales:
  1. Engeland
  2. Spanje
  3. Duitsland
  4. Oostenrijk
  5. Zweden
  6. België (Red Flames)
  7. Frankrijk
  8. Nederland (Oranje Leeuwinnen)

  Duitsland – Oostenrijk bij NPO 3 (Nederland 3)

  Duitsland – Oostenrijk kijk je bij NPO 3 (Nederland 3). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Benieuwd naar het volledige programma van de kwartfinale wedstrijden van het EK 2022 in Engeland? Bekijk dan het speelschema van de kwartfinale.

  EK vrouwen op TV

  Aan het begin van het toernooi deden er 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Er waren in totaal vier poules van vier landen. De nummers één en twee uit iedere poule hebben zich geplaatst voor de knock-out fase. Naast Duitsland en Oostenrijk hebben dus nog zes landen zich geplaatst voor de kwartfinale. Nu is het toernooi dus aangekomen bij de kwartfinale van het EK 2022. In totaal zijn er vier wedstrijden:
  • 20 juli 2022 (Engeland – Spanje)
  • 21 juli 2022 (Duitsland – Oostenrijk)
  • 22 juli 2022 (Zweden – België)
  • 23 juli 2022 (Frankrijk – Oranje Leeuwinnen)
  *Alle kwartfinale wedstrijden op het EK 2022 beginnen om 21:00 uur (Nederlandse tijd) Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Duitsland vrouwen – Oostenrijk vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Duitsland – Oostenrijk | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Duitsland en Oostenrijk in de kwartfinale van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Duitsland – Oostenrijk online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:56 uur zijn op donderdag 21 juli 2022.

  Duitsland-Oostenrijk |

  De wedstrijd tussen Duitsland en Oostenrijk wordt uitgezonden op NPO 3. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 3. Omdat de wedstrijd in de kwartfinale van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Duitsland op het EK 2022:

  Duitsland begon dit toernooi als één van de topfavorieten voor de EK-titel. Deze favorietenrol maakten de Duitse voetbalvrouwen overigens meteen waar. Alle poulewedstrijden werden gewonnen. Ook tegen het sterke Spanje en Denemarken werd gewonnen. Het Duitse vrouwenelftal zit dus op rozen. Als kers op de taart kreeg het Duitse vrouwenelftal bovendien nog geen enkel doelpunt tegen dit EK. Dit is natuurlijk een knappe prestatie. De Duitsers gaan dan ook vol vertrouwen de kwartfinale-wedstrijd tegen Oostenrijk in.

  Over Oostenrijk op het EK 2022:

  Oostenrijk is de nummer 21 op de FIFA wereldranglijst en zal niet blij zijn met de tegenstander in de kwartfinale. Het sterke Duitsland staat namelijk op het programma. Oostenrijk eindigde knap tweede in poule B (achter Engeland). In de laatste poulewedstrijd wisten de Oostenrijkse voetbalvrouwen zich te kwalificeren voor de kwartfinales. Dit zal de vrouwen van Oostenrijk een boost geven voo deze kwartfinale. De vraag is natuurlijk of het genoeg is.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Duitsland en  Oostenrijk is een wedstrijd in de kwartfinale van het EK. Daar doen nog acht landen aan mee. De finale van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op 31 juli 2022. De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *