Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Duitsland – Frankrijk op tv | EK 2022 Vrouwen | woensdag 27 juli 2022

Duitsland – Frankrijk op tv | EK 2022 Vrouwen | woensdag 27 juli 2022

  Duitsland – Frankrijk op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Duitsland (v) – Frankrijk (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de halve finale van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Duitsland en Frankrijk begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de halve finale van het EK 2022 wordt gespeeld in het Stadium MK in Milton Keynes. De scheidsrechter is Cheryl Foster (Wales).
  • Wat: EK vrouwen 2022.
  • Wie: Duitsland (v) – Frankrijk (v)
  • Wanneer: woensdag 27 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stadium MK in Milton Keynes (30,500 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Duitsland - Frankrijk op TV

  Duitsland – Frankrijk op TV

  De wedstrijd Duitsland – Frankrijk in de halve finale van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op woensdag 27 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • De halve finale van het EK 2022 (vrouwen)
  • Duitsland – Frankrijk op TV
  • 20:29 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Duitsland – Frankrijk LIVE
  • 22:50 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Duitsland – Frankrijk

  Alles over Duitsland – Frankrijk:
  • Duitsland staat op dit moment 5e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Frankrijk staat op dit moment 3e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadium MK in Milton Keynes. Er kunnen in totaal 30,500 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Stadium MK is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Duitsland-Frankrijk kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Duitsland – Frankrijk: 1-1 (Duitsland wint in de verlenging).
  Duitsland-Frankrijk belooft een echte kraker te worden. Frankrijk is dan misschien op papier de sterkere ploeg, het Duitse vrouwenelftal heeft laten zien dat ze dit toernooi in topvorm verkeren. Ze kregen nog geen enkel doelpunt tegen. Frankrijk had tegen Nederland veel moeite met scoren, dus dit is een behoorlijke uitdaging voor de Fransen tegen Duitsland. Duitsland beschikt namelijk over een ijzersterke verdediging. De wedstrijd tussen “die Frauschaft” en “Les Bleues” is dus zeker de moeite waard om live te gaan kijken.

  Halve finale EK 2022 vrouwen

  De wedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk is een wedstrijd in de halve finale van het EK 2022. De halve finales volgen direct op de kwartfinales van het EK. Er waren 4 verschillende poules (A t/m D) en uit iedere poule gingen de nummers één en twee door naar de kwartfinale. Na de kwartfinales blijven er nog 4 landen over. Deze gaan door naar de halve finales. De landen die zich gekwalificeerd hebben voor de halve finales zijn: Engeland, Zweden, Frankrijk en Duitsland. De Oranje Leeuwinnen zijn uitgeschakeld. Duitsland en Frankrijk hebben zich dus geplaatst voor de halve finales van het EK 2022.
  Duitsland:
  Duitsland eindigde ongeslagen als eerste in poule B van het EK voor vrouwen. Bovendien kregen ze geen enkele goal tegen en wisten ze zelf 9 keer te scoren. Ze zaten in de poule met Spanje, Denemarken en Finland. In de kwartfinale werd Oostenrijk moeiteloos met 2-0 opzij gezet. Ook daar kregen de vrouwen van Duitsland dus geen doelpunt tegen. We kunnen dus stellen dat “die Frauschaft” zowel verdedigend als aanvallend zeer goed is.
  Frankrijk:
  Frankrijk zat in poule D van EURO 2022 voor vrouwen. De Franse voetbalvrouwen wonnen twee wedstrijden en speelden één keer gelijk (tegen Ijsland). Daardoor eindigden ze op de eerste plaats in Groep D. In de kwartfinale speelden ze tegen de Oranje Leeuwinnen en waren ook daar de betere ploeg. Daarentegen hadden ze wel moeite met scoren, het bleef lang 0-0. Een penalty moest uiteindelijk de oplossing bieden waardoor Frankrijk nu ten koste van Nederland in de halve finale van het EK voor vrouwen staat.  

  Gekwalificeerde landen Halve finale EK 2022

  In totaal zijn er 4 landen geplaatst voor de halve finale van het EK 2022. De volgende landen hebben zich gekwalificeerd voor de halve finales:
  1. Engeland
  2. Duitsland
  3. Zweden
  4. Frankrijk

  Duitsland – Frankrijk bij NPO 1 (Nederland 1)

  Duitsland – Frankrijk kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Benieuwd naar het volledige programma van de halve finale wedstrijden van het EK 2022 in Engeland? Bekijk dan het speelschema van de halve finale.

  EK vrouwen op TV

  Aan het begin van het toernooi deden er 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Er waren in totaal vier poules van vier landen. De nummers één en twee uit iedere poule hebben zich geplaatst voor de knock-out fase. Naast Duitsland en Frankrijk hebben dus nog 2 landen zich geplaatst voor de halve finales. Nu is het toernooi dus aangekomen bij de halve finale van het EK 2022. In totaal zijn er twee halve finale wedstrijden:
  • 26 juli 2022 (Engeland – Zweden)
  • 27 juli 2022 (Duitsland – Frankrijk)
  *Alle halve finale wedstrijden op het EK 2022 beginnen om 21:00 uur (Nederlandse tijd) Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Duitsland vrouwen – Frankrijk vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Duitsland – Frankrijk | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk in de halve finale van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Duitsland – Frankrijk online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:50 uur zijn op woensdag 27 juli 2022.

  Duitsland-Frankrijk |

  De wedstrijd tussen Duitsland en Frankrijk wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de halve finale van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Duitsland op het EK 2022:

  De Duitse voetbalvrouwen wonnen in de kwartfinale overtuigend met 2-0 van Oostenrijk. Het Duitse vrouwenelftal had meer balbezit en wist dit bovendien ook in kansen om te zetten. Eigenlijk hebben ze de hele wedstrijd (bijna) niets te vrezen gehad van Oostenrijk. Dit biedt natuurlijk perspectief voor de halve finale tegen Frankrijk. Over het Duitse dameselftal was vooraf veel speculatie. De vrouwen van Duitsland hebben dit toernooi echter laten zien dat ze op topniveau zijn. Ze zijn nog ongeslagen en kregen bovendien nog geen enkel doelpunt tegen.

  Over Frankrijk op het EK 2022:

  Frankrijk is natuurlijk het land dat de Oranje Leeuwinnen uitschakelde op het WK. Bovendien maakte het Franse vrouwenelftal een goede indruk tegen de vrouwen van Nederland. Met een aantal ballen die van de lijn gehaald werden en een paar knappe reddingen van de keepster bleven Oranje Leeuwinnen lang overeind. Het had daarom zomaar een grote uitslag kunnen worden. Het Franse dameselftal heeft dus laten zien wat ze in huis hebben. Ze staan natuurlijk niet voor niets op de derde plek op de FIFA World Ranking. Frankrijk is één van de titelkandidaten voor EURO 2022 voor vrouwen en dat is natuulijk niet zonder reden. Weten ze ook de Duitsers te verslaan?

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Duitsland en  Frankrijk is een wedstrijd in de halve finale van het EK. Daar doen nog vier landen aan mee. De finale van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op 31 juli 2022 om 18:00 uur. De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *