Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Duitsland – Denemarken op tv | EK 2022 Vrouwen | vrijdag 8 juli 2022

Duitsland – Denemarken op tv | EK 2022 Vrouwen | vrijdag 8 juli 2022

  Duitsland – Denemarken op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Duitsland (v) – Denemarken (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 3. Op NPO 3 (Nederland 3) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Duitsland en Denemarken begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford. De scheidsrechter is Esther Staubli.
  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Duitsland (v) – Denemarken (v)
  • Wanneer: vrijdag 8 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Brentford Community Stadium in Brentford (17,250 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 3 (Nederland 3)
  Duitsland - Denemarken op TV

  Duitsland – Denemarken op TV

  De wedstrijd Duitsland – Denemarken in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op vrijdag 8 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 u. urVoor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Duitsland – Denemarken op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Duitsland – Denemarken LIVE
  • 22:56 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Duitsland – Denemarken

  Alles over Duitsland – Denemarken:
  • Duitsland staat op dit moment 5e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Denemarken staat op dit moment 15e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Brentford Community Stadium in Brentford. Er kunnen in totaal 17,250 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Brentford Community Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Duitsland-Denemarken kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Duitsland – Denemarken: 2-1.
  Duitsland tegen Denemarken is meteen een mooi affiche. Beide landen zijn vrij sterk. De Duitsters hebben namelijk al in 9 van de 11 Europese finales gewonnen die ze speelden. Een echte winnaarsploeg dus. Op het vorige EK in 2017 verloren ze echter in de kwartfinale van, jawel, Denemarken. De wedstrijd tussen Duitsland (vrouwen) en Denemarken (vrouwen) is dus dé mogelijkheid voor de Duitsers om revanche te nemen. Het belooft hoe dan ook een mooi duel te worden.

  Poule B EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken is een EK-wedstrijd in Poule B. In Poule B zitten:
  1. Duitsland
  2. Denemarken
  3. Spanje
  4. Finland
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Duitsland – Denemarken bij NPO 3 (Nederland 3)

  Duitsland – Denemarken kijk je bij NPO 3 (Nederland 3). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Duitsland en Denemarken zitten in Poule B tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Spanje en Finland. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Duitsland vrouwen – Denemarken vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Duitsland – Denemarken | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken in Poule B van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Duitsland – Denemarken online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:56 uur zijn op vrijdag 8 juli 2022.

  Duitsland-Denemarken | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken wordt uitgezonden op NPO 3. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 3. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Duitsland op het EK 2022:

  De dames van Duitsland snakken naar een prijs. Nadat ze in 2016 op goud pakten op de Olympische Spelen, strandden ze de afgelopen twee grote toernooien allebei in de kwartfinale. In de kwalificatie voor dit EK hebben ze alle wedstrijden gewonnen, maar ze hadden wel een makkelijke loting. De Duitsers beschikken tijdens het EK voor vrouwen over een zeer getalenteerde selectie. Helaas missen de Duitsers een paar van de meest ervaren speelsters. Desondanks maakt Duitsland natuurlijk wel kans op de EK 2022 zege.

  Over Denemarken op het EK 2022:

  Denemarken was op het vorige EK in 2017 de tegenstander van de Oranje Leeuwinnen in de EK-finale. Daar waren de Oranje Leeuwinnen te sterk voor de Denen, maar het bewijst natuurlijk wel dat Denemarken een sterke ploeg heeft. Daarentegen wisten ze zich niet te kwalificeren voor het WK in 2019. De Denen hebben een goede, ervaren ploeg en kunnen bovendien in veel verschillende formaties spelen. Ook hebben ze naast de nodige ervaring ook een aantal getalenteerde speelsters in de ploeg. Denemarken is ook één van de kanshebbers op de titel.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Duitsland en  Denemarken is een wedstrijd in Poule B. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *