Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig op TV (zaterdag 14 mei 2022)

DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen DSC Arminia Bielefeld en RB Leipzig live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in SchücoArena, het stadion van DSC Arminia Bielefeld. De wedstrijd begint om 15:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 15:30.
  • Waar: SchücoArena (Stadion van DSC Arminia Bielefeld)
  • Op TV: Viaplay
  DSC Arminia Bielefeld - RB Leipzig op TV

  DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig op TV

  De wedstrijd DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 15:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig op TV
  • 15:20: Voorbeschouwing
  • 15:30 : DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig

  Alles over DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig:
  • DSC Arminia Bielefeld staat op dit moment zeventiende in de Bundesliga.
  • RB Leipzig staat op dit moment vierde in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van DSC Arminia Bielefeld, SchücoArena.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig bij Viaplay

  DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Bundesliga op TV

  De laatste wedstrijd in de Duitse Bundesliga staat op het programma vandaag. Dit betekent dat de clubs nog één kans hebben om te laten zien wat ze waard zijn. Er gaat beslist worden welke clubs Europa in gaan en welke ploegen degraderen uit de Duitse Bundesliga. Een perfect moment dus om de Bundesliga op tv te kijken. De Duitse Bundesliga staat garant voor attractief, spannend en mooie wedstrijden. Veel doelpunten, passie en vechtlust en bovendien een paar van de allerbeste spelers ter wereld. Een goede reden dus om de Bundesliga-wedstrijden live op tv te volgen.

  DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig

  Samenvatting DSC Arminia Bielefeld-RB Leipzig kijken? Wil je de wedstrijd DSC Arminia Bielefeld – RB Leipzig van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Bundesliga zijn te zien bij Viaplay. In de samenvatting van DSC Arminia Bielefeld tegen RB Leipzig zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *