Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Dinamo Zagreb – Chelsea op tv | Champions League

Dinamo Zagreb – Chelsea op tv | Champions League

  Dinamo Zagreb – Chelsea op tv kijken? Op dinsdag 6 september 2022 om 18:45 uur spelen Dinamo Zagreb en Chelsea tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Dinamo Zagreb: Maksimirstadion. Wil je de wedstrijd Dinamo Zagreb (Kroatië) – Chelsea (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 35,123 toeschouwers. In het Maksimirstadion nemen Dinamo Zagreb (Kroatië, Zagreb) en Chelsea (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Dinamo Zagreb – Chelsea op tv.
  • Wanneer: dinsdag 6 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Maksimirstadion, het stadion van Dinamo Zagreb.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Dinamo Zagreb - Chelsea op tv

  Dinamo Zagreb – Chelsea op tv

  Wil je Dinamo Zagreb – Chelsea op tv kijken? De wedstrijd tussen Dinamo Zagreb uit Kroatië en Chelsea uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Dinamo Zagreb – Chelsea op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Dinamo Zagreb – Chelsea
  • 18:45 uur : Dinamo Zagreb – Chelsea LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Dinamo Zagreb – Chelsea

  Over Dinamo Zagreb-Chelsea op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea:
  • Dinamo Zagreb staat op dit momenteerste in de 1. Hrvatska Nogometna Liga.
  • Chelsea staat op dit moment zesde in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Dinamo Zagreb: “Maksimirstadion” (35,123 toeschouwers).
  • De thuisclub is Dinamo Zagreb uit Kroatië. Dinamo Zagreb komt uit Zagreb in Kroatië en speelt zijn competitiewedstrijden in de 1. Hrvatska Nogometna Liga.
  • De uitclub is Chelsea uit Engeland. Dinamo Zagreb komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Dinamo Zagreb bereikte twee jaar geleden nog de kwartfinale van de UEFA Europa League. Ook vorig seizoen deden ze mee aan de Champions League. Chelsea is natuurlijk een vaste waarde in de UEFA Champions League. Bovendien wisten ze de CL al twee keer te winnen. Kunnen ze in de lastige uitwedstrijd in Zagreb ook laten zien dat ze tot de beste van Europa behoren?

  Dinamo Zagreb – Chelsea op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Dinamo Zagreb-Chelsea bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 6 september 2022
  • 18:45 uur, Dinamo Zagreb -Chelsea (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Dinamo Zagreb en Chelsea is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Dinamo Zagreb – Chelsea bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Dinamo Zagreb-Chelsea op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Dinamo Zagreb – Chelsea kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Dinamo Zagreb – Chelsea bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Dinamo Zagreb – Chelsea kijken

  Wil je gratis naar Dinamo Zagreb tegen Chelsea kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Dinamo Zagreb-Chelsea gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Dinamo Zagreb – Chelsea (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Dinamo Zagreb – Chelsea kijken

  De samenvatting van Dinamo Zagreb – Chelsea kijken? Wil je de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Dinamo Zagreb – Chelsea op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Dinamo Zagreb – Chelsea? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Dinamo Zagreb – Chelsea op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Dinamo Zagreb vs Chelsea zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Dinamo Zagreb-Chelsea:
  Wanneer is Dinamo Zagreb – Chelsea op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea wordt gespeeld op dinsdag 6 september 2022.

  Hoe laat is Dinamo Zagreb – Chelsea op tv?

  De wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Dinamo Zagreb – Chelsea live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Dinamo Zagreb uit Zagreb, Kroatië en Chelsea (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Dinamo Zagreb – Chelsea uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Chelsea wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Dinamo Zagreb – Chelsea kijken?

  Je kijkt Dinamo Zagreb – Chelsea op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Dinamo Zagreb en Chelsea op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Dinamo Zagreb – Chelsea kunt kijken.

  Kan ik Dinamo Zagreb – Chelsea ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Dinamo Zagreb -Chelsea zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *