Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Derby County FC – West Ham United

Derby County FC – West Ham United

  Derby County FC – West Ham United op tv kijken? Op maandag 30 januari 2023 om 20:45 uur spelen Derby County FC en West Ham United tegen elkaar in de FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Derby County FC: Pride Park Stadium. Wil je de wedstrijd Derby County FC – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 33,597 toeschouwers in het Pride Park Stadium nemen Derby County FC (Derby) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup.
  • Wie: Derby County FC – West Ham United op tv.
  • Wanneer: maandag 30 januari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Pride Park Stadium, het stadion van Derby County FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Derby County FC - West Ham United op tv

  Derby County FC – West Ham United op tv

  Wil je Derby County FC – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Derby County FC uit Derby en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Derby County FC – West Ham United op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Derby County FC – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Derby County FC-West Ham United op tv

  Alles over de FA Cup wedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United:

  • Derby County FC staat op dit moment op plaats vierde in de Engelse Championship.
  • West Ham United staat op dit moment op plaats zestiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Derby County FC: “Pride Park Stadium” (33,597 toeschouwers).
  • Competitie: FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Derby County speelt vandaag in de vierde ronde van de FA Cup tegen West Ham United. Hoewel Derby County een divisie lager speelt belooft het toch een spannende FA Cup wedstrijd te worden. West Ham staat namelijk op de zestiende plek in de Premier League en moet dus vrezen voor degradatie. Het belooft een spannende wedstrijd te worden in de Engelse beker.

  Derby County FC – West Ham United op Ziggo Sport

  De FA Cup wedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Derby County FC-West Ham United bij Ziggo Sport:

  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Derby County FC -West Ham United LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  De wedstrijden in de Engelse beker kijk je live op Ziggo Sport. De wedstrijden in de FA cup kijk je van begin tot eind op één van de kanalen van Ziggo Sport. De zes kanalen van Ziggo Sport zijn Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis. Doordat er zoveel kanalen zijn hoef je nooit een wedstrijd te missen in de FA Cup op Ziggo Sport.

  FA Cup op tv

  De match tussen Derby County FC en West Ham United is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De FA Cup is het oudste voetbaltoernooi ter wereld. Dat maakt de competitie extra speciaal. Het Engelse bekertoernooi is het belangrijkste voetbaltoernooi van Engeland en wordt daardoor ook door veel fans op tv gekeken. De stadions zijn vaak uitverkocht en de wedstrijden worden op het scherpst van de snede gespeeld. Dit maakt het Engelse bekertoernooi de moeite waard om te volgen op tv.

  Derby County FC – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Derby County FC-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Derby County FC – West Ham United kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Derby County FC – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United uit de FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Derby County FC – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Derby County FC tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Derby County FC-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Derby County FC – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Derby County FC – West Ham United kijken

  De samenvatting van Derby County FC – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de FA Cup worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Derby County FC-West Ham United:

  Wanneer is Derby County FC – West Ham United op tv?

  De FA Cup wedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United wordt gespeeld op maandag 30 januari 2023.

  Hoe laat is Derby County FC – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Derby County FC – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Derby County FC (Derby) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Derby County FC – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Derby County FC en West Ham United wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Derby County FC – West Ham United kijken?

  Je kijkt Derby County FC – West Ham United op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Derby County FC en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Derby County FC – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Derby County FC – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Derby County FC -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *