Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Denemarken – Tunesië op TV

Denemarken – Tunesië op TV

Denemarken – Tunesië WK 2022 op tv kijken? Op dinsdag 22 november 2022 om 14:00 uur spelen Denemarken en Tunesië tegen elkaar in poule D van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Education City in Qatar. Education City ligt in Al Rayyan, 13 km ten Noordwesten van Doha. Wil je de wedstrijd Denemarken – Tunesië live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Education City heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Denemarken en Tunesië het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 14:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in poule D van het WK 2022.
 • Wie: Denemarken – Tunesië op tv.
 • Wanneer: dinsdag 22 november 2022.
 • Tijd: 14:00 uur.
 • Waar: Education City, Al Rayyan, 13 km ten Noordwesten van Doha.
 • Aantal Toeschouwers: 40000
 • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Denemarken - Tunesië op tv

Denemarken – Tunesië op tv

Wil je Denemarken – Tunesië op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Denemarken uit en Tunesië uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Education City vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Kasper Hjulmand (DEN) en Jalel Kadri (TUN).
 • Denemarken – Tunesië op TV
 • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing DEN-TUN
 • 14:00 uur : Denemarken – Tunesië LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Denemarken-Tunesië op tv

Alles over de poule D wedstrijd op het WK 2022 tussen Denemarken en Tunesië:
 • Poule D van het WK Qatar bestaat uit Denemarken, Tunesië, Frankrijk en Australië.
 • De match wordt gespeeld in het stadion Education City met 40000 toeschouwers).
 • Competitie: WK 2022, poulefase, poule D
 • De aftrap is om 14:00 uur.

Over het Elftal van Denemarken

Wat meer informatie over de WK selectie van Denemarken. Denemarken ligt in het werelddeel Europa. De taal die men spreekt is Deens en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Denemarken staat op plaats 10e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Tunesië te winnen. De binnenlandse competitie heet Superligaen en de topclub is FC Kopenhagen. De historische prestaties van Denemarken op een WK zijn: 5 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Denemarken ooit op een WK is Kwart finales. Het elftal van Denemarken heeft als bijnaam Danish Dynamite. De alltime topscorer van DEN is Poul Nielsen / Jon Dahl Tomasson (52). Peter Schmeichel (129) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Denemarken. De bondscoach van Denemarken is Kasper Hjulmand en samen met zijn sterspeler Christian Eriksen wil hij de verwachtingen van de 5,83 miljoen fans uit Denemarken overtreffen. Wij verwachten dat Denemarken tijdens het WK 2022 zal stranden in de Achtste finales.

Over het Elftal van Tunesië

De tegenstander van vandaag is het team van Tunesië. Tunesië ligt in het continent Afrika. In Tunesië spreekt men Arabisch en het tijdsverschil met Qatar is 2 uur (later). Tunesië staat momenteel op positie 30e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Tunesië is Ligue Professionnelle 1 en de grootste club van Tunesië is Étoile Sportive du Sahel. Tunesië heeft 5 keer meegedaan aan het WK. 5 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Tunesië op een WK voetbal is Groepsfase. Tunesië heeft als geuzennaam Adelaars van Carthago en ze zijn erop gebrand om Denemarken te verslaan. De international met de meeste goals voor TUN is Issam Jemâa (36). De speler Radhi Jaïdi (105) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Tunesië. De bondscoach van Tunesië is Jalel Kadri en een van de bekendste spelers uit het elftal is Wahbi Khazri. In Tunesië zijn er 11,82 miljoen supporters die Tunesië naar de overwinning op Denemarken gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Tunesië tijdens het WK in Qatar de Groepsfase zal bereiken.

Denemarken – Tunesië op de NPO

De Poule D wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Denemarken, Tunesië, Frankrijk en Australië het tegen elkaar op. Denemarken - Tunesië poule D

Stadion Denemarken – Tunesië: Education City

Denemarken – Tunesië wordt gespeeld in het stadion Education City. Education City heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Education City is gelegen in Al Rayyan, 13 km ten Noordwesten van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 700 miljoen. Ook dit stadion is al eerder in beeld geweest binnen de voetballerij. In 2021 speelde Bayern München tegen Tigres de wereldbeker voor clubs (1-0). Education City Stadium is een bijzondere locatie. Het werpt een schitterend licht op de positie van Qatar als een dynamisch leercentrum voor studenten en academici in de Arabische wereld en daarbuiten. De gelijknamige locatie, Education City, is een levendig centrum van leren en kennis. Hierom heeft het stadion als bijnaam ‘de diamant van de woestijn’.

Denemarken – Tunesië Livestream

Ben jij op zoek naar een livestream tussen Denemarken en Tunesië? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule D van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van DEN – TUN te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:
 • Livestream Denemarken – Tunesië via de NOS website
 • Livestream Denemarken – Tunesië via de KPN App
 • Livestream Denemarken – Tunesië via de Ziggo App

Denemarken – Tunesië bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Denemarken-Tunesië op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig. De wedstrijd Denemarken – Tunesië kijk je op NPO 1.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Denemarken – Tunesië bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Denemarken en Tunesië tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule D op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Denemarken – Tunesië kijken

Wil je gratis naar Denemarken tegen Tunesië kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Denemarken-Tunesië gratis te bekijken.

Denemarken – Tunesië op de radio luisteren

Wil jij Denemarken – Tunesië via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Denemarken – Tunesië op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule D krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Denemarken – Tunesië te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:
Denemarken – Tunesië luisteren in: Radio Frequentie Denemarken – Tunesië
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz

Samenvatting Denemarken – Tunesië kijken

De samenvatting van Denemarken – Tunesië kijken? Wil je de wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Denemarken-Tunesië:

Hoe laat is Denemarken – Tunesië op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië is om 14:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Denemarken – Tunesië live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Denemarken () en Tunesië () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Op welke zender kan ik Denemarken – Tunesië kijken?

Je kijkt Denemarken – Tunesië op NPO.

Kan ik Denemarken – Tunesië ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Denemarken -Tunesië zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Wanneer is Denemarken – Tunesië op tv?

De WK 2022 wedstrijd tussen Denemarken en Tunesië wordt gespeeld op dinsdag 22 november 2022.

Waar wordt Denemarken – Tunesië uitgezonden?

Je kijkt Denemarken – Tunesië op NPO.

Kan ik gratis naar Denemarken en Tunesië op tv kijken?

Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Denemarken – Tunesië kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *