Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » De Graafschap – Roda JC op tv | Keuken Kampioen Divisie

De Graafschap – Roda JC op tv | Keuken Kampioen Divisie

  De Graafschap – Roda JC op tv kijken? Op zondag 19 februari 2023 om 12:15 uur spelen De Graafschap en Roda JC tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van De Graafschap: De Vijverberg. Wil je de wedstrijd De Graafschap – Roda JC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 12,600 toeschouwers in het De Vijverberg nemen De Graafschap (Doetinchem) en Roda JC (Kerkrade) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: De Graafschap – Roda JC op tv.
  • Wanneer: zondag 19 februari 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: De Vijverberg, het stadion van De Graafschap.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  De Graafschap - Roda JC op tv

  De Graafschap – Roda JC op tv

  Wil je De Graafschap – Roda JC op tv kijken? De wedstrijd tussen De Graafschap uit Doetinchem en Roda JC uit Kerkrade wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • De Graafschap – Roda JC op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : De Graafschap – Roda JC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over De Graafschap-Roda JC op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC:
  • De Graafschap staat op dit moment op plaats 14e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Roda JC staat op dit moment op plaats 10e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van De Graafschap: “De Vijverberg” (12,600 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  In de Keuken Kampioen Divisie wordt dit weekend De Graafschap-Roda JC uitgezonden op ESPN. Hoewel beide clubs natuurlijk de ambitie hebben om te promoveren en wellicht ook wel thuis horen in de Eredivisie, staan ze er beide niet goed voor. Beide clubs staan in de middenmoot van de KKD en willen nu dus punten gaan pakken en eventueel zelfs een periodetitel te pakken. Het belooft een mooie wedstrijd te worden.

  De Graafschap – Roda JC op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma De Graafschap-Roda JC bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, De Graafschap -Roda JC LIVE
  • 14:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN besteedt niet alleen aandacht aan de Eredivisie, ook voor de op één na hoogste divisie is een hoop aandacht. De eerste divisie is de Keuken Kampioen Divisie en ook die volg je op één van de zenders van ESPN. Bovendien kun je de KKD soms gratis kijken. ESPN 1 is namelijk het open kanaal van ESPN. Dat doen ze onder het motto “ESPN 1 voor iedereen”. Daarmee kun je dus gratis naar ESPN 1 kijken.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen De Graafschap en Roda JC is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie, of KKD, is de tweede voetbalcompetitie van Nederland. Clubs die degraderen uit de Eredivisie komen in de Keuken Kampioen Divisie terecht. Iedere ploeg in de KKD wil natuurlijk niets liever dan promoveren naar de Eredivisie. Dat maakt de competitie natuurlijk extra interessant. Bovendien kunnen clubs periodekampioen worden om zo een plek in de play-offs te veroveren. Dit geeft een extra dimensie aan de KKD. Reden genoeg om de KKD op tv te volgen.

  De Graafschap – Roda JC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je De Graafschap-Roda JC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd De Graafschap – Roda JC kijk je op ESPN.

  De Graafschap – Roda JC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS De Graafschap – Roda JC kijken

  Wil je gratis naar De Graafschap tegen Roda JC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om De Graafschap-Roda JC gratis te bekijken.

  Livestream De Graafschap – Roda JC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting De Graafschap – Roda JC kijken

  De samenvatting van De Graafschap – Roda JC kijken? Wil je de wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd De Graafschap-Roda JC:
  Wanneer is De Graafschap – Roda JC op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC wordt gespeeld op zondag 19 februari 2023.

  Hoe laat is De Graafschap – Roda JC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt De Graafschap – Roda JC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen De Graafschap (Doetinchem) en Roda JC (Kerkrade) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt De Graafschap – Roda JC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik De Graafschap – Roda JC kijken?

  Je kijkt De Graafschap – Roda JC op ESPN.

  Kan ik gratis naar De Graafschap en Roda JC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar De Graafschap – Roda JC kunt kijken.

  Kan ik De Graafschap – Roda JC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast De Graafschap -Roda JC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *