Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » De Graafschap – Ajax op tv | KNVB Beker

De Graafschap – Ajax op tv | KNVB Beker

  De Graafschap – Ajax op tv kijken? Op donderdag 2 maart 2023 om 21:00 uur spelen De Graafschap en Ajax tegen elkaar in de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van De Graafschap: De Vijverberg. Wil je de wedstrijd De Graafschap – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op FOX & ESPN. Voor het oog van 12,600 toeschouwers in het De Vijverberg nemen De Graafschap (Doetinchem) en Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de KNVB Beker.
  • Wie: De Graafschap – Ajax op tv.
  • Wanneer: donderdag 2 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: De Vijverberg, het stadion van De Graafschap.
  • Uitgezonden op: FOX & ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  De Graafschap - Ajax op tv

  De Graafschap – Ajax op tv

  Wil je De Graafschap – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen De Graafschap uit Doetinchem en Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op FOX & ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • De Graafschap – Ajax op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : De Graafschap – Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over De Graafschap-Ajax op tv

  Alles over de KNVB Beker wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax:

  • De Graafschap staat op dit moment op plaats 13e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Ajax staat op dit moment op plaats 2e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van De Graafschap: “De Vijverberg” (12,600 toeschouwers).
  • Competitie: KNVB Beker, Nederland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Ajax heeft gunstig geloot voor de kwartfinale van de KNVB Beker. De ploeg uit Amsterdam neemt het op tegen De Graafschap uit de Eerste Divisie. Toch moet de wedstrijd serieus genomen worden. Eerder deze week zagen we namelijk al hoe FC Utrecht uit het bekertoernooi werd geknikkerd door de amateurs van Spakenburg. Dit zal Ajax ook hebben wakker geschud. De Graafschap won zijn laatste twee wedstrijden in de Eerste Divisie. Ook Ajax won zijn laatste wedstrijd, al ging het wel wat moeizaam tegen Vitesse. De Graafschap heeft het thuisvoordeel en zal bovendien de kampioenswedstrijd van 2016 niet vergeten zijn. Toen was het Bryan Smeets de grote man bij De Graafschap. Hij zorgde ervoor dat niet Ajax, maar PSV landskampioen werd. Gaat Ajax nu wel eenvoudig winnen of kan De Graafschap voor een stunt zorgen?

  De Graafschap – Ajax op FOX & ESPN

  De KNVB Beker wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op FOX & ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de KNVB Beker wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op FOX & ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma De Graafschap-Ajax bij FOX & ESPN:

  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, De Graafschap -Ajax LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij FOX & ESPN:

  De KNVB beker wordt live uitgezonden op meerdere kanalen. Zo is de wedstrijd op het open kanaal te zien op FOX. Ook wordt de KNVB beker uitgezonden op ESPN. In Nederland heeft FOX, samen met ESPN, de uitzendrechten op de KNVB beker. Dit betekent dat je alle bekerwedstrijden (gratis) live op tv kunt kijken. Het bekertoernooi wordt op tv groots behandeld. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, de loting en analyses van de wedstrijden. Ook de kwartfinale van de KNVB beker kijk je op tv bij ESPN of FOX.

  KNVB Beker op tv

  De match tussen De Graafschap en Ajax is een wedstrijd in de KNVB Beker (De voetbalcompetitie in Nederland). De KNVB Beker werd voor het eerst gespeeld in 1899. Afgelopen seizoen won PSV de KNVB beker. Ajax is de recordhouder in het bekertoernooi. De Amsterdammers wonnen het toernooi al 20x. Na Ajax won Feyenoord het bekertoernooi het vaakst (13x), op de voet gevolgd door PSV (10x). Het bekertoernooi is aangekomen bij de kwartfinales. Dit betekent dat clubs nog maar 3x hoeven te winnen om de KNVB beker omhoog te kunnen houden. Vanaf nu wordt het echt spannend in de KNVB beker.

  De Graafschap – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je De Graafschap-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd De Graafschap – Ajax kijk je op FOX & ESPN.

  De Graafschap – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen De Graafschap en Ajax uit de KNVB Beker (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de KNVB Beker. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS De Graafschap – Ajax kijken

  Wil je gratis naar De Graafschap tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om De Graafschap-Ajax gratis te bekijken.

  Livestream De Graafschap – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen De Graafschap en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting De Graafschap – Ajax kijken

  De samenvatting van De Graafschap – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de KNVB Beker worden uitgezonden op FOX & ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd De Graafschap-Ajax:

  Wanneer is De Graafschap – Ajax op tv?

  De KNVB Beker wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax wordt gespeeld op donderdag 2 maart 2023.

  Hoe laat is De Graafschap – Ajax op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt De Graafschap – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen De Graafschap (Doetinchem) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt De Graafschap – Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax wordt uitgezonden op FOX & ESPN.

  Op welke zender kan ik De Graafschap – Ajax kijken?

  Je kijkt De Graafschap – Ajax op FOX & ESPN.

  Kan ik gratis naar De Graafschap en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit FOX & ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar De Graafschap – Ajax kunt kijken.

  Kan ik De Graafschap – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast De Graafschap -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *