Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Crystal Palace – Arsenal op TV (vrijdag 5 augustus 2022)

Crystal Palace – Arsenal op TV (vrijdag 5 augustus 2022)

  Crystal Palace – Arsenal op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Crystal Palace en Arsenal live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op viaplay. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Crystal Palace stadion, het stadion van Crystal Palace. De wedstrijd begint om 21:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Crystal Palace – Arsenal
  • Wanneer: vrijdag 5 augustus 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Crystal Palace stadion (Stadion van Crystal Palace)
  • Op TV: viaplay
  Crystal Palace - Arsenal op TV

  Crystal Palace – Arsenal op TV

  De wedstrijd Crystal Palace – Arsenal in de Premier League wordt gespeeld op vrijdag 5 augustus 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Crystal Palace – Arsenal op TV
  • 20:30: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Crystal Palace – Arsenal LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Crystal Palace – Arsenal

  Alles over Crystal Palace – Arsenal:
  • Crystal Palace staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • Arsenal staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Crystal Palace, Crystal Palace stadion.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  De eerste wedstrijd van het seizoen wil je altijd winnen. Zo ook Crystal Palace en Arsenal!

  Crystal Palace – Arsenal bij viaplay

  Crystal Palace – Arsenal kijk je bij viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  In het seizoen 22/23 kan je terecht bij VIAPLAY voor alle wedstrijden van de Premier League. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Premier League. Hoe zal Erik ten Hag het gaan doen met Manchester United? En gaat Martinez ook slagen na zijn Transfer van Ajax naar Manchester United? Het belooft een waanzinnig spannende Engelse Competitie te worden. Wordt Haaland ook in het shirt van Manchester City topscorer?

  Crystal Palace – Arsenal GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook zonder extra kosten kijken. Zo hebben sommige klanten al viaplay in hun pakket om Formule 1 te kijken. Je kijkt dan weliswaar niet gratis naar Crystal Palace – Arsenal, maar je hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Crystal Palace – Arsenal

  Samenvatting Crystal Palace-Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd Crystal Palace – Arsenal van vrijdag 5 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij viaplay. In de samenvatting van Crystal Palace tegen Arsenal zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast Crystal Palace en Arsenal willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *