Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Club Brugge – SL Benfica Livestream | Champions League

Club Brugge – SL Benfica Livestream | Champions League

  Club Brugge – SL Benfica op tv kijken? Op woendag 15 februari 2023 om 21:00 uur spelen Club Brugge en SL Benfica tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Club Brugge: Jan Breydelstadion. Wil je de wedstrijd Club Brugge (België) – SL Benfica (Portugal) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 29,042 toeschouwers. In het Jan Breydelstadion nemen Club Brugge (België, Brugge) en SL Benfica (Portugal, Lissabon) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Club Brugge – SL Benfica via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Club Brugge – SL Benfica op tv.
  • Wanneer: woendag 15 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Jan Breydelstadion, het stadion van Club Brugge.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Club Brugge - SL Benfica op tv

  Club Brugge – SL Benfica op tv

  Wil je Club Brugge – SL Benfica op tv kijken? De wedstrijd tussen Club Brugge uit België en SL Benfica uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Club Brugge – SL Benfica op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Club Brugge – SL Benfica
  • 21:00 uur : Club Brugge – SL Benfica LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Club Brugge – SL Benfica

  Over Club Brugge-SL Benfica Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica:
  • Club Brugge staat op dit moment4e in de Jupiler Pro League.
  • SL Benfica staat op dit moment 1e in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Club Brugge: “Jan Breydelstadion” (29,042 toeschouwers).
  • De thuisclub is Club Brugge uit België. Club Brugge komt uit Brugge in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League.
  • De uitclub is SL Benfica uit Portugal. Club Brugge komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Club Brugge is misschien wel de grote verrassing in de achtste finales van de Champions League. De club heeft zich knap geplaatst voor de achtste finales door tweede te eindigen in een poule met Porto, Leverkusen en Atletico Madrid. Bovendien won Club Brugge knap van Atletico Madrid. Benfica heeft ook een paar knappe resultaten geboekt in de groepsfase van de Champions League. De club speelde twee keer gelijk tegen het grote Paris Saint-Germain en bovendien wonnen ze van Juventus. Dat Benfica door is naar de volgende ronde in een poule met Juventus en PSG is natuurlijk ook al heel knap. Brugge-Benfica wordt dus een achtste finale tussen twee clubs die in de poulefase boven zichzelf uit hebben weten te stijgen. Welke club kan die lijn doorzetten? Het belooft een spannende match op tv te worden. Een echte voetbalclash!

  Club Brugge – SL Benfica op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Club Brugge-SL Benfica bij Ziggo Sport:
  • woendag 15 februari 2023
  • 21:00 uur, Club Brugge -SL Benfica (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De uizendrechten van de Champions League zijn gekocht door Ziggo Sport. Alle wedstrijden in de UEFA Champions League kijk je op Ziggo Sport. Het is dé zender om alle wedstrijden in het “miljoenenbal” te kijken. Ziggo Sport heeft maar liefst zes kanalen waardoor je nooit een CL-wedstrijd hoeft te missen. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport ook uitgebreid aandacht aan alles rondom de Champions League wedstrijden. Voor- en nabeschouwingen, interviews, analyses en het laatste Champions League nieuws volg je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Je vindt Ziggo Sport op kanalen 233 t/m 238 (KPN), kanaal 401 t/m 405 (Ziggo) en kanaal 160 t/m 165 bij T-Mobile.

  Champions League op tv

  De match tussen Club Brugge en SL Benfica is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het hoogste Europese voetbaltoernooi. De Champions League wordt ook wel het “miljoenenbal” genoemd omdat er zoveel geld in te verdienen valt. De Champions League wordt wereldwijd door honderden miljoenen mensen gevolgd. Dit is natuurlijk niet voor niets. In de Champions League spelen de beste spelers ter wereld. Het toernooi is nu aangekomen bij de achste finale. Dit is, na de poulefase, de eerste knock-out ronde van het toernooi. Nu is het erop of eronder voor de clubs. Iedere club wil de Champions League winnen. De club die het sterkst is over twee wedstrijden gaat door naar de kwartfinales. De club die verliest speelt dit seizoen geen Europees voetbal meer.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Club Brugge – SL Benfica bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Club Brugge-SL Benfica op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Club Brugge – SL Benfica kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Club Brugge – SL Benfica bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Club Brugge – SL Benfica kijken

  Wil je gratis naar Club Brugge tegen SL Benfica kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Club Brugge-SL Benfica gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Club Brugge – SL Benfica (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Club Brugge – SL Benfica kijken

  De samenvatting van Club Brugge – SL Benfica kijken? Wil je de wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Club Brugge – SL Benfica op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Club Brugge – SL Benfica? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Club Brugge – SL Benfica op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Club Brugge vs SL Benfica zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Club Brugge-SL Benfica:
  Wanneer is de Club Brugge – SL Benfica livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica wordt gespeeld op woendag 15 februari 2023.

  Hoe laat is Club Brugge – SL Benfica op tv?

  De wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Club Brugge – SL Benfica live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Club Brugge uit Brugge, België en SL Benfica (Lissabon), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Club Brugge – SL Benfica via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Club Brugge en SL Benfica wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Club Brugge – SL Benfica kijken?

  Je kijkt Club Brugge – SL Benfica op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Club Brugge en SL Benfica op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Club Brugge – SL Benfica kunt kijken.

  Kan ik Club Brugge – SL Benfica ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Club Brugge -SL Benfica zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *