Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Club Brugge – K.A.A. Gent op tv | Jupiler Pro League

Club Brugge – K.A.A. Gent op tv | Jupiler Pro League

  Club Brugge – K.A.A. Gent op tv kijken? Op zondag 26 februari 2023 om 13:30 uur spelen Club Brugge en K.A.A. Gent tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Club Brugge: Jan Breydelstadion. Wil je de wedstrijd Club Brugge – K.A.A. Gent live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 29,042 toeschouwers in het Jan Breydelstadion nemen Club Brugge (Brugge) en K.A.A. Gent (Gent) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: Club Brugge – K.A.A. Gent op tv.
  • Wanneer: zondag 26 februari 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Jan Breydelstadion, het stadion van Club Brugge.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Club Brugge - K.A.A. Gent op tv

  Club Brugge – K.A.A. Gent op tv

  Wil je Club Brugge – K.A.A. Gent op tv kijken? De wedstrijd tussen Club Brugge uit Brugge en K.A.A. Gent uit Gent wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:29 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Club Brugge – K.A.A. Gent op TV
  • 13:20 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Club Brugge – K.A.A. Gent LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Club Brugge-K.A.A. Gent op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent:
  • Club Brugge staat op dit moment op plaats 4e in de Jupiler Pro League.
  • K.A.A. Gent staat op dit moment op plaats 5e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Club Brugge: “Jan Breydelstadion” (29,042 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  Club Brugge – K.A.A. Gent op Ziggo Sport

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Club Brugge-K.A.A. Gent bij Ziggo Sport:
  • 13:20 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Club Brugge -K.A.A. Gent LIVE
  • 15:29 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Belgische competitie. De Jupiler Pro League is te zien op één van de kanalen van Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft in totaal zes verschillende kanalen. De topwedstrijden in de Belgische Pro League worden live uitgezonden op één van die zes kanalen bij Ziggo Sport. Met name voor de toppers in de Belgische competitie is veel aandacht.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen Club Brugge en K.A.A. Gent is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Belgische competitie heet de Jupiler Pro League. Dit is de hoogste divisie in België. De divisie heet officieel Profvoetbal 1A. De competitie is gesponsord door Jupiler en heet daarom de Jupiler Pro League. In de Belgische competitie vind je veel topclubs. Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik en meer. Bovendien spelen er veel Nederlanders in de Pro League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te volgen. De duels in de Jupiler Pro League zijn zeker de moeite waard om te kijken.

  Club Brugge – K.A.A. Gent bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Club Brugge-K.A.A. Gent op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Club Brugge – K.A.A. Gent kijk je op Ziggo Sport.

  Club Brugge – K.A.A. Gent bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Club Brugge – K.A.A. Gent kijken

  Wil je gratis naar Club Brugge tegen K.A.A. Gent kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Club Brugge-K.A.A. Gent gratis te bekijken.

  Livestream Club Brugge – K.A.A. Gent (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Club Brugge – K.A.A. Gent kijken

  De samenvatting van Club Brugge – K.A.A. Gent kijken? Wil je de wedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Club Brugge-K.A.A. Gent:
  Wanneer is Club Brugge – K.A.A. Gent op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023.

  Hoe laat is Club Brugge – K.A.A. Gent op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Club Brugge – K.A.A. Gent live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Club Brugge (Brugge) en K.A.A. Gent (Gent) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Club Brugge – K.A.A. Gent uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Club Brugge en K.A.A. Gent wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Club Brugge – K.A.A. Gent kijken?

  Je kijkt Club Brugge – K.A.A. Gent op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Club Brugge en K.A.A. Gent op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Club Brugge – K.A.A. Gent kunt kijken.

  Kan ik Club Brugge – K.A.A. Gent ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Club Brugge -K.A.A. Gent zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *