Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Clermont Foot – Olympique de Marseille | Ligue 1

Clermont Foot – Olympique de Marseille | Ligue 1

  Clermont Foot – Olympique de Marseille op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 21:00 uur spelen Clermont Foot en Olympique de Marseille tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Clermont Foot: Stade Gabriel Montpied. Wil je de wedstrijd Clermont Foot – Olympique de Marseille live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 11,980 toeschouwers in het Stade Gabriel Montpied nemen Clermont Foot (Clermont-Ferrand) en Olympique de Marseille () het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Clermont Foot – Olympique de Marseille op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stade Gabriel Montpied, het stadion van Clermont Foot.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Clermont Foot - Olympique de Marseille op tv

  Clermont Foot – Olympique de Marseille op tv

  Wil je Clermont Foot – Olympique de Marseille op tv kijken? De wedstrijd tussen Clermont Foot uit Clermont-Ferrand en Olympique de Marseille uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Clermont Foot – Olympique de Marseille op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Clermont Foot – Olympique de Marseille LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Clermont Foot-Olympique de Marseille op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille:
  • Clermont Foot staat op dit moment op plaats 11e in de Ligue 1.
  • Olympique de Marseille staat op dit moment op plaats 2e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Clermont Foot: “Stade Gabriel Montpied” (11,980 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Clermont Foot krijgt deze week het grote Olympique de Marseille op bezoek. Beide clubs verloren hun laatste competitiewedstrijd en willen nu dus weer winnen. Marseille lijkt de beste papieren te hebben maar wellicht dat Clermont dapper weerstand kan bieden.

  Clermont Foot – Olympique de Marseille op Ziggo Sport Racing

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Clermont Foot-Olympique de Marseille bij Ziggo Sport Racing:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Clermont Foot -Olympique de Marseille LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De Franse competitie, Ligue 1, kijk je live op Ziggo Sport. Met maar liefst zes kanalen kun je op Ziggo Sport veel wedstrijden uit de Franse voetbalcompetitie live op tv kijken. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport extra veel aandacht aan de topploegen als Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Marseille en Monaco. Ook is er extra veel aandacht voor clubs waar Nederlandse spelers actief zijn. Bovendien zie je voor de wedstrijd een voorbeschouwing en na afloop van het duel kijk je naar een uitgebreide samenvatting op Ziggo Sport.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De voetbalcompetitie van Frankrijk is Ligue 1. Het is de hoogste competitie van Frankrijk. Met veel mooie clubs en aantrekkelijk voetbal is de Franse voetbalcompetitie een leuke competitie om op tv te volgen. Natuurlijk is het altijd de moeite waard om naar wereldclub PSG te kijken, maar ook andere teams zijn zeker de moeite waard.

  Clermont Foot – Olympique de Marseille bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Clermont Foot-Olympique de Marseille op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Clermont Foot – Olympique de Marseille kijk je op Ziggo Sport Racing.

  Clermont Foot – Olympique de Marseille bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Clermont Foot – Olympique de Marseille kijken

  Wil je gratis naar Clermont Foot tegen Olympique de Marseille kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Clermont Foot-Olympique de Marseille gratis te bekijken.

  Livestream Clermont Foot – Olympique de Marseille (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Clermont Foot – Olympique de Marseille kijken

  De samenvatting van Clermont Foot – Olympique de Marseille kijken? Wil je de wedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Clermont Foot-Olympique de Marseille:
  Wanneer is Clermont Foot – Olympique de Marseille op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is Clermont Foot – Olympique de Marseille op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Clermont Foot – Olympique de Marseille live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Clermont Foot (Clermont-Ferrand) en Olympique de Marseille () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Clermont Foot – Olympique de Marseille uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Clermont Foot en Olympique de Marseille wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Clermont Foot – Olympique de Marseille kijken?

  Je kijkt Clermont Foot – Olympique de Marseille op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Clermont Foot en Olympique de Marseille op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Clermont Foot – Olympique de Marseille kunt kijken.

  Kan ik Clermont Foot – Olympique de Marseille ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Clermont Foot -Olympique de Marseille zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *