Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen op TV (zondag 15 mei 2022)

Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen op TV (zondag 15 mei 2022)

  Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea Vrouwen en Manchester City Vrouwen live op TV kijken? De wedstrijd uit de FA Cup vrouwen (finale) wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Docu. De FA Cup vrouwen (finale) wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium, het stadion van de FA Cup finale. De wedstrijd begint om 15:30 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup vrouwen (finale) (Engeland)
  • Wie: Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Wembley Stadium (Stadion FA Cup Finale voor vrouwen)
  • Op TV: Ziggo Sport Docu
  Chelsea Vrouwen - Manchester City Vrouwen op TV

  Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen op TV

  De wedstrijd Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen in de FA Cup vrouwen (finale) wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 15:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen op TV
  • 15:25: Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen

  Alles over Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen:

  • Chelsea Vrouwen staat op dit moment eerste in de Women’s Soccer League (FA WSL 1),
  • Manchester City Vrouwen staat op dit moment derde in de Women’s Soccer League (FA WSL 1),
  • De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium.
  • Competitie: FA Cup vrouwen (finale), Engeland.

  De FA Cup voor vrouwen is het hoogste bekertoernooi in het Engelse vrouwenvoetbal. De finale wordt traditioneel op Wembley gespeeld. De vrouwen van Manchester City nemen het op tegen de vrouwen van Chelsea. Beide teams zijn topclubs in het Engelse vrouwenvoetbal. Het belooft dan ook een bijzonder spannende FA Cup finale te worden.

  Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen bij Ziggo Sport Docu

  Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen kijk je bij Ziggo Sport Docu. Je kijkt de wedstrijd hier:

  FA Cup vrouwen (finale) op TV

  De finale van de FA cup voor vrouwen belooft er één te worden om naar uit te kijken. Er staan namelijk twee topteams in de finale. Chelsea (vrouwen) en Manchester City (vrouwen) nemen het tegen elkaar op in het Wembley Stadium. Op Wembley wordt traditioneel de Engelse FA Cup finale gespeeld voor zowel de mannen als de vrouwen. Een mooier toneel voor deze bekerfinale kun je je niet wensen natuurlijk.

  Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen

  Samenvatting Chelsea Vrouwen-Manchester City Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd Chelsea Vrouwen – Manchester City Vrouwen van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de FA Cup vrouwen (finale) zijn te zien bij Ziggo Sport Docu. In de samenvatting van Chelsea Vrouwen tegen Manchester City Vrouwen zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag.

  Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *