Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea – RB Salzburg op tv | Champions League

Chelsea – RB Salzburg op tv | Champions League

  Chelsea – RB Salzburg op tv kijken? Op woensdag 14 septembet 2022 om 21:00 uur spelen Chelsea en RB Salzburg tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea (Engeland) – RB Salzburg (Oostenrijk) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 41,837 toeschouwers. In het Stamford Bridge nemen Chelsea (Engeland, Londen) en RB Salzburg (Oostenrijk, Salzburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Chelsea – RB Salzburg op tv.
  • Wanneer: woensdag 14 septembet 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  Chelsea - RB Salzburg op tv

  Chelsea – RB Salzburg op tv

  Wil je Chelsea – RB Salzburg op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea uit Engeland en RB Salzburg uit Oostenrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Chelsea – RB Salzburg op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Chelsea – RB Salzburg
  • 21:00 uur : Chelsea – RB Salzburg LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Chelsea – RB Salzburg

  Over Chelsea-RB Salzburg op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg:
  • Chelsea staat op dit momentzesde in de Premier League.
  • RB Salzburg staat op dit moment eerste in de Oostenrijkse Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: “Stamford Bridge” (41,837 toeschouwers).
  • De thuisclub is Chelsea uit Engeland. Chelsea komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is RB Salzburg uit Oostenrijk. Chelsea komt uit Salzburg in Oostenrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Chelsea neemt het op tegen Red Bull Salzburg. Chelsea verloor de eerste wedstrijd verrassend van Dinamo Zagreb en zal nu dus alles op alles zetten om in eigen huis punten te pakken. RB Salzburg staat op dit moment derde in poule E nadat ze knap gelijkspeelden tegen AC Milan. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

  Chelsea – RB Salzburg op Ziggo Sport Racing

  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea-RB Salzburg bij Ziggo Sport Racing:
  • woensdag 14 septembet 2022
  • 21:00 uur, Chelsea -RB Salzburg (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Op Ziggo Sport zie je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Bovendien bekijk je bij Ziggo Sport een uitgebreide voorbeschouwing. Ook is er na de wedstrijd een nabeschouwing te zien. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgebreid geanalyseerd door bekende (ex) voetballers zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en meer. Een avondje Champions League voetbal op tv kijken doe je dus bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Chelsea en RB Salzburg is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  Chelsea – RB Salzburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea-RB Salzburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea – RB Salzburg kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Chelsea – RB Salzburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Chelsea – RB Salzburg kijken

  Wil je gratis naar Chelsea tegen RB Salzburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea-RB Salzburg gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream Chelsea – RB Salzburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea – RB Salzburg kijken

  De samenvatting van Chelsea – RB Salzburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Chelsea – RB Salzburg op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Chelsea – RB Salzburg? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Chelsea – RB Salzburg op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Chelsea vs RB Salzburg zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea-RB Salzburg:
  Wanneer is Chelsea – RB Salzburg op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg wordt gespeeld op woensdag 14 septembet 2022.

  Hoe laat is Chelsea – RB Salzburg op tv?

  De wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea – RB Salzburg live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Chelsea uit Londen, Engeland en RB Salzburg (Salzburg), Oostenrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea – RB Salzburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea en RB Salzburg wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Chelsea – RB Salzburg kijken?

  Je kijkt Chelsea – RB Salzburg op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Chelsea en RB Salzburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea – RB Salzburg kunt kijken.

  Kan ik Chelsea – RB Salzburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea -RB Salzburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *