Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea – Manchester City op tv | Premier League

Chelsea – Manchester City op tv | Premier League

  Chelsea – Manchester City op tv kijken? Op zondag 12 november 2023 om 17:30 uur spelen Chelsea en Manchester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 40,341 toeschouwers in het Stamford Bridge nemen Chelsea (Londen) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Chelsea – Manchester City op tv.
  • Wanneer: zondag 12 november 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
  Chelsea - Manchester City op tv

  Chelsea – Manchester City op tv

  Wil je Chelsea – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea uit Londen en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Chelsea – Manchester City op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Chelsea – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Chelsea-Manchester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City:
  • Chelsea staat op dit moment op plaats 10e in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment op plaats 1e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: “Stamford Bridge” (40,341 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Chelsea – Manchester City is altijd een beladen wedstrijd. Het zijn twee clubs van wereldformaat. Toch draait het bij Chelsea alles behalve goed. Daardoor staat de club van trainer Mauricio Pochettino op een teleurstellende tiende plek. Toch lijkt het lek bij Chelsea boven. Afgelopen week werd er knap met 4-1 gewonnen op bezoek bij Tottenham Hotspur. Manchester City draait nog steeds zoals het al tijden draait. Er is alleen één verschil: Haaland scoort weer. Na een klein dipje heeft de spits van City afgelopen week in de Champions League weer weten te scoren. Chelsea – City op tv is natuurlijk één van de mooiste wedstrijden om live te kijken.

  Chelsea – Manchester City op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea-Manchester City bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Chelsea -Manchester City LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Engelse Premier League. Dat betekent dat je alle wedstrijden uit de hoogste Engelse voetbalcompetitie live bij Viaplay kunt kijken. Viaplay werkt net als een streamingsdienst (zoals bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Disney+). Je kiest de wedstrijd van jouw keuze en begint met direct met kijken. Daardoor kun je ieder Premier League duel helemaal live kijken. Ook kun je makkelijk wisselen tussen wedstrijden. De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Manchester City F.C. is ook in zijn geheel live te zien op Viaplay.

  Premier League op tv

  De match tussen Chelsea en Manchester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn geen kleine clubs in de Premier League. Bovendien zitten de stadions tot de nok toe gevuld, wat altijd voor een prachtige sfeer zorgt. Wereldwijd kijken miljoenen mensen ieder weekend naar de Premier League wedstrijden op tv of online via een livestream. Dat is natuurlijk niet voor niets. De wedstrijden hebben een hoog tempo en zitten vol met actie.

  Chelsea – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea – Manchester City kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Chelsea – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en Manchester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Chelsea – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Chelsea tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea-Manchester City gratis te bekijken.

  Livestream Chelsea – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea – Manchester City kijken

  De samenvatting van Chelsea – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea-Manchester City:
  Wanneer is Chelsea – Manchester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City wordt gespeeld op zondag 12 november 2023.

  Hoe laat is Chelsea – Manchester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Chelsea (Londen) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Chelsea – Manchester City kijken?

  Je kijkt Chelsea – Manchester City op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Chelsea en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Chelsea – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *