Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea – Liverpool op TV FA Cup finale (zaterdag 14 mei 2022)

Chelsea – Liverpool op TV FA Cup finale (zaterdag 14 mei 2022)

  Chelsea – Liverpool op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea en Liverpool live op TV kijken? De wedstrijd uit de FA Cup wordt live uitgezonden op BBC One Ziggo Sport. De FA Cup wedstrijd wordt gespeeld in Wembley, het stadion van de FA Cup finale. De wedstrijd begint om 17:45.  

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup (Engeland)
  • Wie: Chelsea – Liverpool
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 17:45.
  • Waar: Wembley (Stadion van de Engelse bekerfinale)
  • Op TV: BBC One Ziggo Sport
  Chelsea - Liverpool op TV

  Chelsea – Liverpool op TV

  De wedstrijd Chelsea – Liverpool in de FA Cup wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 17:45. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Chelsea – Liverpool op TV
  • 17:00: Voorbeschouwing
  • 17:45 : Chelsea – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Chelsea – Liverpool

  Alles over Chelsea – Liverpool:

  • Chelsea staat op dit moment derde in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment tweede in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld op Wembley.
  • Competitie: FA Cup, Engeland.

  De finale van de FA cup belooft er één te worden om naar uit te kijken. Er staan namelijk twee topteams in de finale. Chelsea en Liverpool nemen het tegen elkaar op in het Wembley Stadium. Op Wembley wordt traditioneel de Engelse FA Cup finale gespeeld. Een mooier toneel voor deze bekerfinale kun je je niet wensen natuurlijk. Liverpool doet ook nog mee voor het Engelse kampioenschap, dus zal misschien niet al hun krachten willen verspelen. Bovendien staat ook nog de Champions League finale op het programma. Chelsea daarentegen zal toch wel de FA cup willen winnen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden tussen twee Engelse topteams.

  Chelsea – Liverpool bij BBC One
  Ziggo Sport

  Chelsea – Liverpool kijk je bij BBC One
  Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

  FA Cup op TV

  De Engelse FA Cup is het bekertoernooi van Engeland. Het is vergelijkbaar met de Nederlandse KNVB Beker. In het Engelse bekertoernooi zie je de beste Engelse clubs in actie en we zijn nu aangekomen bij de FA Cup finale. Wil jij de FA Cup finale live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd is te zien bij Ziggo Sport en de BBC. De Engelse bekerfinale op tv kijken? Daar heb je dus volop mogelijkheden voor.

  Chelsea – Liverpool GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Chelsea – Liverpool kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting Chelsea – Liverpool

  Samenvatting Chelsea-Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd Chelsea – Liverpool van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de FA Cup zijn te zien bij BBC One
  Ziggo Sport. In de samenvatting van Chelsea tegen Liverpool zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag.

  Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *