Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea – Leicester City op tv | zaterdag 27 augustus 2022

Chelsea – Leicester City op tv | zaterdag 27 augustus 2022

  Chelsea – Leicester City op tv kijken? Op zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur spelen Chelsea en Leicester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea – Leicester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 41,837 toeschouwers in het Stamford Bridge nemen Chelsea (Londen) en Leicester City (Leicester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Chelsea – Leicester City op tv.
  • Wanneer: zaterdag 27 augustus 2022.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Chelsea - Leicester City op tv

  Chelsea – Leicester City op tv

  Wil je Chelsea – Leicester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea uit Londen en Leicester City uit Leicester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Chelsea – Leicester City op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Chelsea – Leicester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Chelsea-Leicester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City:
  • Chelsea staat op dit momenttwaalfde in de Premier League.
  • Leicester City staat op dit moment negentiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: “Stamford Bridge” (41,837 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Chelsea vs Leicester was een paar jaar geleden een echte topwedstrijd. Leicester staat nu op de één na laatste plaats en kent een slechte start van het seizoen 22/23. Ook voor Chelsea is het seizoen nog niet echt goed begonnen. Ze staan op een teleurstellende twaalfde plek. Dit betekent dat beide ploegen erop gebrand zijn om punten te pakken. Het belooft dan ook een mooie match te worden.

  Chelsea – Leicester City op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea-Leicester City bij Viaplay:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Chelsea -Leicester City LIVE
  • 17:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je de Engelse Premier League helemaal live. Daarnaast kijk je ook naar de Duitse competitie, de Bundesliga. Verder is de Serie A (v) live te zien bij Viaplay. Je kent Viaplay misschien al wel van de Formule 1, maar nu gaan ze zich dus ook richten op het voetbal. Bovendien kun je bij Viaplay de wedstrijd van jouw keuze kijken. Met bovendien voor- en nabeschouwingen rondom de verschillende wedstrijden om jouw voetbaldag helemaal compleet te maken.

  Premier League op tv

  De match tussen Chelsea en Leicester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Chelsea – Leicester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea-Leicester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea – Leicester City kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Chelsea – Leicester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en Leicester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Chelsea – Leicester City kijken

  Wil je gratis naar Chelsea tegen Leicester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea-Leicester City gratis te bekijken.

  Livestream Chelsea – Leicester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en Leicester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea – Leicester City kijken

  De samenvatting van Chelsea – Leicester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea-Leicester City:
  Wanneer is Chelsea – Leicester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City wordt gespeeld op zaterdag 27 augustus 2022.

  Hoe laat is Chelsea – Leicester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea – Leicester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Chelsea (Londen) en Leicester City (Leicester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea – Leicester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Chelsea – Leicester City kijken?

  Je kijkt Chelsea – Leicester City op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Chelsea en Leicester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea – Leicester City kunt kijken.

  Kan ik Chelsea – Leicester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea -Leicester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *