Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea F.C. – Real Madrid op tv | Champions League

Chelsea F.C. – Real Madrid op tv | Champions League

  Chelsea F.C. – Real Madrid op tv kijken? Op dinsdag 18 april 2023 om 21:00 uur spelen Chelsea F.C. en Real Madrid tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea F.C. (Engeland) – Real Madrid (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 40,341 toeschouwers. In het Stamford Bridge nemen Chelsea F.C. (Engeland, Londen) en Real Madrid (Spanje, Madrid) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Chelsea F.C. – Real Madrid via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Chelsea F.C. – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: dinsdag 18 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea F.C..
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Chelsea F.C. - Real Madrid op tv

  Chelsea F.C. – Real Madrid op tv

  Wil je Chelsea F.C. – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea F.C. uit Engeland en Real Madrid uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Chelsea F.C. – Real Madrid op TV
  • 20:30 uur: Voorbeschouwing Chelsea F.C. – Real Madrid
  • 21:00 uur : Chelsea F.C. – Real Madrid LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Chelsea F.C. – Real Madrid

  Over Chelsea F.C.-Real Madrid Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid:
  • Chelsea F.C. staat op dit moment11e in de Premier League.
  • Real Madrid staat op dit moment 2e in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: “Stamford Bridge” (40,341 toeschouwers).
  • De thuisclub is Chelsea F.C. uit Engeland. Chelsea F.C. komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is Real Madrid uit Spanje. Chelsea F.C. komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Chelsea-Real Madrid in de Champions League op tv belooft natuurlijk een waar voetbalspektakel te worden. Hoewel Chelsea dit seizoen niet goed presteert, willen ze in de Champions League dit natuurlijk goedmaken. Toch gaat het een lastige klus worden voor de club uit Londen. De eerste wedstrijd verloor Chelsea namelijk op bezoek bij Real Madrid. (Real Madrid-Chelsea | 2-0). Chelsea moet dus een achterstand van twee doelpunten zien goed te maken in eigen huis. Real Madrid daarentegen heeft natuurlijk een goede uitgangspositie voor de return tegen Chelsea. Hoewel het landskampioenschap er hoogstwaarschijnlijk niet meer in zit, kunnen ze wel de Champions League winnen. Chelsea-Real op tv belooft dan ook een leuke match te worden. Uitslag eerste wedstrijd: Real Madrid – Chelsea, 2-0.

  Chelsea F.C. – Real Madrid op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea F.C.-Real Madrid bij RTL 7:
  • dinsdag 18 april 2023
  • 21:00 uur, Chelsea F.C. -Real Madrid (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: De wedstrijden in de UEFA Champions League kun je live bij RTL 7 kijken. Uiteraard kijk je ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing op de zender. Daarnaast zit er een team van analisten in de studio om de wedstrijden in de Champions League te analyseren. Ook zullen zij vooraf hun voorspellingen van de Champions League wedstrijden geven. Onder ander Wesley Sneijder, Theo Janssen en Jan Boskamp verzorgen op RTL 7 de analyses. De wedstrijden die op RTL 7 worden uitgezonden zijn ook te zien op één van de (betaalde) kanalen van Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Chelsea F.C. en Real Madrid is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het mooiste voetbaltoernooi ter wereld. De beste clubs en spelers spelen in de Champions League. Het is dan ook de droom van iedere voetballer om de UEFA Champions League te winnen. De Champions League is aangekomen bij de kwartfinales en er zitten dus nog acht clubs in het toernooi. De eerste wedstrijd is inmiddels achter de rug en de returns van de Champions League wedstrijden worden deze week gespeeld. Nu wordt dus bepaald welke clubs er doorgaan naar de halve finales. Daarom gaan het hele spannende wedstrijden worden. Welke clubs gaan de halve finales halen en voor welke teams eindigt het Champions League avontuur in de kwartfinales? Je kijkt de Champions League op RTL 7 en Ziggo Sport.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Chelsea F.C. – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea F.C.-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea F.C. – Real Madrid kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Chelsea F.C. – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Chelsea F.C. – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar Chelsea F.C. tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea F.C.-Real Madrid gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Chelsea F.C. – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea F.C. – Real Madrid kijken

  De samenvatting van Chelsea F.C. – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Chelsea F.C. – Real Madrid op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. – Real Madrid? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Chelsea F.C. – Real Madrid op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Chelsea F.C. vs Real Madrid zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea F.C.-Real Madrid:
  Wanneer is de Chelsea F.C. – Real Madrid livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 18 april 2023.

  Hoe laat is Chelsea F.C. – Real Madrid op tv?

  De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea F.C. – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Chelsea F.C. uit Londen, Engeland en Real Madrid (Madrid), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea F.C. – Real Madrid via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Real Madrid wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Chelsea F.C. – Real Madrid kijken?

  Je kijkt Chelsea F.C. – Real Madrid op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Chelsea F.C. en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea F.C. – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik Chelsea F.C. – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea F.C. -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *